Er du lei alle de alminnelige sjekkestedene? Her har du alternative steder du kan treffe og bli kjent med nye mennesker.

 

Har vi lært noe av serier som Sex og Singelliv, er det at man plutselig kan treffe på en potensiell partner, hvor som helst, når som helst. Sjekking er ikke kun forbeholdt barer og treningssentre. På iVillage.co.uk har de satt sammen en liste over alternative sjekkesteder som kan være verdt et forsøk. Det gjelder bare å ha den rette innstillingen.

 

Gå tur med hunden

Det kan være riktig så hyggelig å gå tur med en hund, særlig hvis du legger turen til en park med en egnet målgruppe. Hunden fungerer både som et alibi for å tilbringe tid der og som et samtaletema. Du kan jo kaste hundens ball i ønsket retning og håpe at hunden tar seg en tur bort til den utkårede for å hilse på. Da har du en god grunn til å komme i prat. Har du ikke hund selv, har du sikkert en venn eller venninne som setter pris på at du låner hunden deres et par timer.

 

På tide å pusse opp hjemmet?

Butikker med utstyr for å pusse opp, slik som verktøy og treverk, tiltrekker seg menn, og  for kvinner utgjør dermed dette et flott sted å komme i prat med noen. I tillegg synes menn det er tøft med damer som virker selvstendige og nevenyttige.

 

Fly og tog

Fly og tog byr på en god del ventetid. Hvorfor ikke gjøre noe hyggelig ut av denne tiden? Dessuten gir slike situasjonen deg lett tilgjengelige samtaleemner siden dere kan snakke om hvor dere har vært eller skal til.

 

Musikkelsker?

Er dette tilfellet, har du flere muligheter. Konserter er alltid en god arena for å treffe folk. Her møter du mennesker med samme interesse, og du kan lett starte samtalen med en kommentar om bandet eller artisten. Musikkbutikker er også bra for dette formålet. Felles musikksmak er en god intro til første samtale.

 

La spillet begynne

Det er vidt kjent at menn liker sport. Hvorfor ikke møte dem på deres egen hjemmebane? Finn ut om det er noen idrettsforeninger eller lokallag i ditt nærmiljø. Dette er en fin måte å komme i form på, samtidig som det gir deg muligheten til å bli kjent med nye mennesker.

1 comment

  1. Tur i parken med lekehund fungerer fint. Jeg pleier å gå bort til kjekke menn med to tennisballer og en lekehund, så spørr jeg om det er han sine baller… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *