Inspirasjon

Ha sex med lyset på!

Å ha sex med lyset på kan være en utfordring for mange. Usikkerhet på egen kropp og at partneren ser for mye, er to av grunnene til dette. Andre derimot elsker å vise seg, og tenner på at partneren ser alt. Men hvordan ha herlig sex i lyset om du er usikker?

 

Sensuelle lys

Dropp det skarpe tak-lyset. Det kan hjelpe på stemningen med dempet belysning, gjerne stearinlys. Det dempede lyset får pupillene til å utvide seg, noe som virker tiltrekkende og erotisk og naken hud vil se mye bedre ut. Dessuten vil dempet belysning skape pirrende skygger på veggen av dampende sex.

 

Vær trygg på deg selv

Tykk eller tynn, liten eller stor spiller ikke så stor rolle, så lenge du er stolt av deg selv og kroppen din, og viser det. Gå rundt naken, ha sex med lyset på, ikke gjem deg bort. Da er det bare å dimme lyset å nyte resten av dagen.

Erotisk lys av deilig olje

Massasjelys med duft gir deilig atmosvære. Lysene finnes i sensuelle dufter som frukt,  rose lavendel og vanilje.Massasjelys gir huden en sensuell glød og setter raskt den rette stemningen…

Tenn lyset og la det brenne i 20 minutter. Hell den lunkede og smeltede massasjeoljen over partneren, bruk den til å gjøre en lidenskapelig massasje enda hetere. Shunga er inspirert av østen og tilbyr produkter som vekker lyst, begjær og lidenskap.
 

 

Skrevet av Maria K. Ebbestad

 

2 thoughts on “Ha sex med lyset på!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *