Den meget omtalte bryllupsnatten er et hot tema om dagen. I mange kulturer legges det vekt på at kvinner er jomfru til de gifter seg, mens andre har hatt en rekke partnere i forkant av et giftemål. Uansett bygges det en del forventing opp mot bryllupsnatten og hvor idyllisk dette skal foregå. Mange blir skuffet og flere par ender faktisk med ikke å ha sex.

 

New York magazine foretok i 2009 en undersøkelse for å finne ut om folk hadde sex på bryllupsnatten. Det viste seg at hele 33 prosent av de spurte ikke fikk seg noe på den store dagen, og at 13 prosent ikke engang visste om det ble noe action.

 

Vel, oppkjøringen til et bryllup kan være ganske stressende med store planer og avgjørelser som må tas. Dette, sammen med alkohol gjør at mange rett og slett sovner når endelig bryllupsnatten er der. Vi har noen tips om hvordan du bytter ut snorking med stønning.

Slik blir bryllupsnatten sensuell og magisk

I forkant bør du dele oppgaver rundt planlegging og organisering av bryllupet med gode venner og familie, slik at du ikke sitter med alt ansvaret og jobben selv, og sovner så fort kvelden kommer.

 

Kjøp lekkert undertøy som sitter perfekt til dine former, og gi partneren din hint om hvor sexy du ser ut under den lekre kjolen.

 

Slapp av og nyt festen med venner og familie, men ikke drikk for mye alkohol.

 

Når festen er over, hjelp hverandre av med brudestasen for så å ta en etterlengtet felles dusj. Kryp deretter opp i armene på hverandre og ha dampende het sex som rette ektefolk.

 

Morgengaven:

Å finne den rette morgengaven til hverandre har en stor og viktig plass i manges bryllupsforberedelser. For nettopp morgengaven ses av mange som selve symbolet på parets kjærlighet til hverandre. Statistikken viser at gifte par har dårligst sex, så hvorfor ikke sette standarden fra dag en, vi skal ha et lekent og rikt sexliv, selv som gift. Lag en lekker gave, og overrask din kjære på morgenen. Dessuten har dere noe ekstra spennende å se frem til når gjestene har dratt og det er bare dere to…

 

Gaveforslag til henne:

Sexy undertøy, hvit Womanizer, Rabbitvibrator,

Bröllpsmässan 2

Bröllpsmässan 1

 

Gaveforslag til han:

Gentelmans penisring, Fifty Shades of darker Lust sett, Bow Tie, maske, kilefjær og ridepisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *