Arkiv

For travel for sex?

I en travel hverdag med jobb, skole, venner og familie, kan det være vanskelig å finne tid til sex. Men husk; sex kan med fordel planlegges…

Når du først møter noen og forelsker deg, gjør du alt for å bli bedre kjent med både personen og kroppene deres. Etter en stund dabber forelskelsen noe av og hverdagen går tilbake til det normale. Da er det ikke alltid lett å finne verken energi eller tid til sex.

 
Sex og spontanitet
Har begge det travelt, bør dere planlegge når dere skal ha sex. Det er en myte at sex er best når det er spontant. Tvert imot. Selv om spontan sex kan være fantastisk, bygger selve planleggingen opp forventninger. Og forventninger skaper opphisselse. På denne måten kan du også sørge for at forholdene ligger til rette for at sexen blir en suksess.

 

Fortsatt i tvil?
Er du fortsatt ikke overbevist om at du bør planlegge bedre? Forskning viser at regelmessig sex er svært sunt. Når du har sex, utløser hjernen din et hormon som reduserer stress og angst. I tillegg produserer du en kjemikalie som skaper sterkere følelser mellom par, stimulerer veksthormoner som bygger opp muskulaturen og forbrenner over 100 kalorier per time.

Kilde: BBC og Kondomeriet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *