Det er vår i luften og lysere tider imøte. Vinterklærne pakkes vekk og frem kommer de lettkledde kroppene fra i fjor sommer. Våryr? Prøv et nypp under åpen himmel. Her er en uhøytidelig guide til utendørssex…

Hva er vel bedre enn å ha seg mens solen varmer over absolutt alt og gresset kiler deg på tærne? Risikoen for at dere kan bli oppdaget gir garantert ekstra tenning og spenning!

 

Hvor bør man gjøre det?
På en øde sandstrand i månelys, eller i bølgeskvulp under skyfri himmel, er to klassikere. Hvis du ønsker å være mer i skjul, prøv en blomstereng med høyt gress. Ellers kan du gjøre det på hotellbalkongen, i hagen, i en høystakk, på et båtdekk, i bilen, på taket eller bak ølteltet på festival. Det er kun fantasien som setter grenser – kom deg ut i finværet!

 

Steder å unngå
Unngå parkeringshus, venterom og andre steder som er videoovervåket, motorveier, hagen til eldresenteret eller nærmeste omkrets til politistasjoner. Husk at sex på offentlig sted er ulovlig, pass derfor på å ikke bli tatt på fersken.

 

Små og store farer
Se opp for parkeringsvakter rundt bilen, elg i skogen og nysgjerrige barn og hunder. Når det blir varmt nok i sjøen bør du være obs på brennmaneter.

 

Husk å ta med
Et stort pledd og kikkert for å se om kysten er klar! Nyt vårdagene fremover, og bare fantasien kan sette grenser for hvor dere nyter den!

 

 

1 comment

  1. Skreiv noen linjer i natt som jeg vil dele med dere :
    » Varme kyss i nattens magi, varmer våre hjerter og styrker kjemi. Den letter smerten og leger sår og binder det som før var brutt. Varme omfavnelser og uglen uler, et møte er forbi og vi kan si, hjertelig takk for en flott stund. Jeg er med …deg når vi tar en blund. Hjertene møtes igjen og da, samme lidenskap sødmefylt og godt. En natt er forbi og en morgen begynt, stille vander vi hver til vårt med hjertene styrket et ønske om snart å sees igjen. Vi er fri og vi er blid , vi kjenner det er godt med glid. Hjertets lengsler og dyp pasjon, snart møtes vi igjen til en union. Hvor vi vandrer sammen styrket og med blanke ark, du ,eg og naturen i ildens sprak. I dyp enhet og lidenskap deler vi øyeblikk og egne brak. Busker knaker og gresset er vått, vi er våte og kåte og det er godt. «

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *