Inspirasjon

Prioriter forholdet i påsken

Lange familieferier er ikke alltid er det beste for et forhold. I årets påske bør du derfor satse på å gi samlivet en ekstra piff. Takk pent nei til den årlige familieturen til påskefjellet. Reis heller på en romantisk ferie!

 

Book dere inn på et luksuriøst hotell eller en koselig hytte


Tosomheten, samt god mat og drikke, kan vekke romantikken og føre dere nærmere hverandre igjen. Liker kjæresten overraskelser, er dette midt i blinken. I stedet for en trang fjellhytte sammen med andre, venter deres egne lille kjærlighetsrede på dere der ute et sted…

 

Se for deg at dere etter en herlig skitur senker kroppene ned i et badekar eller jacuzzi med et glass musserende vin. Der kan dere prate sammen, slappe av og nyte hverandres selskap. Etterpå tar dere turen over i sengen, hvor du selvsagt  har forberedt en overraskelse til din elskede.

 

En reise bort fra vante omgivelser er godt for kropp og sjel

 

Men har dere ikke råd til det, lag et spa hjemme. Gå en tur eller ta en skitur hvis det er snø. Kjenn at dere har brukt kroppen, det gir mersmak til flere aktiviteter. Rigg dere til i sengen etter en herlig dusj eller i badekaret hvis dere har det. Friske blomster, dempet belysning, stearinlys og sensuell musikk, skaper den rette stemningen. Skru også opp temperaturen i rommet, og forestill dere at dere er i et annet land. Så får heller påskeharen og de andre klare seg uten dere i år.

 

For deg med barn

Om dere har barn er det ikke like lett å få egentid. Pass likevel på å vær kjærester i ferien. Slipp ungene ut for å lage snøhule på hytta, mens dere koser dere inne. Om dere har «bypåske», avtal med et vennepar at dere tar en «fridag» hver og passer hverandres barn. Det er veldig hyggelig for barna, og ikke minst, deilig for dere. Overrask din kjære med et påskeegg fylt med godsaker fra Kondomeriet og nyt hverandre hele dagen!

 

Gla´ påsk!

par_vinter_sno_1

1 thought on “Prioriter forholdet i påsken”

  1. Romantisk ferie og jada svada. Joda, det blogginnlegget høres veldig lurt og fornuftig ut helt til du oppdager at du har to små unger som vil ha konstant oppmerksomhet. I praksis er det ikke alltid så enkelt (med mindre man bruker kondom konsekvent fra begynnelsen av)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *