Inspirasjon

La deg forføre av et erotisk spill i påsken!

Enten du er på fjellet eller har asfaltpåske, kan mange av dagene i påskeferien bli litt enfoldige. Kanskje det er på tide å utforske et erotisk spill, for å utvide din seksuelle og erotiske horisont? Erotiske spill er enkle og pirrende måter å krydre sexlivet på. Spill et erotisk brettspill som en del av forspillet, eller la frekke erotiske terninger bestemme hvilke aktiviteter dere skal utføre.

Se alle våre erotisk spill her.

 

Lystspillet er en av Kondomeriets bestselgere gjennom mange år, og det er ikke uten grunn.  Vi vil til og med tørre å påstå at det er et av Norges beste erotiske brettspill! Spillet er både uskyldig, litt frekt og kan spilles av flere. Det er om å gjøre å komme seg til mål ved hjelp av å flytte brikkene fremover, men på veien til mål må man trekke kort der man enten må besvare frekke spørsmål, eller gjøre dristige utfordringer. Spillet vil definitivt være en forførende oppvarming.

113943_2_Lystspillet

 

Sex-quiz med vennegjengen

Hvor mye kan du egentlig om seksualitet og erotikk – og hvor mye kan vennene dine? Finn ut hvem som er den ekte Sexperten med dette morsomme spillet. Perfekt for hyttetur, fest eller utdrikningslag.

Forspill-lek

Forspill erotisk hjertespill inneholder 100 måter å krydre forspillet. Det erotiske spillet gir dere fantastiske utfordringer for hvordan dere kan ta forspillet til nye høyder. Spennende, sensuelt og en måte å gi dere begge lyst på mer.

Påskeerotikk

Har du glemt påskekrimmen hjemme i ferien finnes det absolutt  gode alternativer hos oss. Hvorfor ikke lese erotisk litteratur? Lær deg noen nye tips og triks, eller opp drøm deg bort i Kamasutraens spennende verden. Se vårt utvalg av erotiske bøker her.

 

Tips: Erotiske noveller er pirrende å lese både alene og sammen med partneren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *