Konkurranser

Vinn shopping for 10 000,- + gavepakke til en verdi av 6000,-

Posten og Bring kårer i disse dager årets nettfavoritt. I fjor var vi i teten fordi dere var så snille og stemte oss frem. I år ønsker vi at du skal hjelpe oss å nå helt til topps. Som takk for at du stemmer på din favoritt kan du vinne et gavekort på hele 10 000 kroner. Vi håper selvsagt du gir din stemme til Kondomeriet fordi du syns vi krydrer hverdagen din, og at du er fornøyd med nettbutikken vår.

 

Vinn også en gavepakke til 6000,-
Vi ønsker å gjøre ekstra stas på de som stemmer på Kondomeriet, og trekker derfor i tillegg ut en vinner som får en gavepakke til en verdi av hele 6000 kroner. Alt du trenger å gjøre for å vinne gavepakken er å ta et skjermbilde når du stemmer på oss. Send oss dette bildet sammen med navn og adresse til konkurranse@kondomeriet.no. I tillegg til hovedpremien, trekker vi også ut 20 stykker som får en liten overraskelse fra oss.

 

STEM PÅ OSS HER!

 

(Du kan stemme fra 15. mars til 15. april)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *