Inspirasjon

10 tegn på at du har funnet den rette!

 

Det finnes mange ulike definisjoner på ordet sjelevenn, felles for de fleste er tanken om å dele en sjel i to ulike kropper. To personer som utfyller hverandre, og som er ment til å finne hverandre.  Men er det slik at det bare finnes en riktig person, og hvordan vet man at man har funnet den riktige?

 

Mens noen vet med sikkerhet at de har funnet personen i sitt liv, er det også mange som lever i tvil på om gresset er grønnere på den andre siden. Om dere er riktig for hverandre er det bare dere som vet, og det er ikke alltid enkelt å vite hva man skal se etter.

 

10 tegn på at du har funnet den riktige:

 

  • Dere er hverandres beste venn

Den intense forelskelsen som man opplever i begynnelsen av et forhold går med tiden over for de fleste. Da er det viktig at man sitter igjen med et solid vennskap hvis dere planlegger å tilbringe livet sammen. Ikke bare fungere dere bra seksuelt, dere kan også sladre om venner, se på TV sammen, eller bare dra på den burgersjappa dere begge elsker.

 

  • Dere ønsker å dele alle opplevelser sammen

Opplevelser er ikke det sammen uten hverandre, og når du gjør noe spennende uten partneren din ønsker du bare at han eller henne kunne vært der med deg. Ikke bare hadde det vært hyggelig, men opplevelsen hadde også blitt bedre!

 

  • Dere løfter hverandre opp

Et godt forhold skal bidra til å gjøre deg til en bedre person enn det du hadde vært uten. Dere har  ulike styrker og svakheter, og utfyller hverandre.

 

  • Dere får hverandre til å le

En god latter er sagt å forlenger livet, og regelmessig latter har mange ulike helsefordeler. Du vet hvordan du får partneren din til å le, og dere ler både av og med hverandre.

 

  • Dere er ærlig mot hverandre.

Enten det er små ting som at den kjolen ikke kledde deg, eller viktigere temaer så vet du at du alltid kan stole på at partneren din alltid kommer til å si sin ærlige mening.

 

  • Dere trenger ikke alltid å finne på noe

I begynnelsen av et forhold er det ofte mye som skjer. Man vil gjerne vise seg fra sin beste side, og planlegger middager og dater gjerne noe utenom det vanlige. Skal et forhold tåle livets test må dere være forberedt på at det også kommer hverdager, og mange av dem. Dere trives like godt på sofaen en lørdags kveld som dere hadde gjort på en luksuriøs date. Det som er viktig er at dere er i hverandres selskap.

 

  • Uansett hvor lenge dere er fra hverandre er det som ingen tid har gått når dere ser hverandre igjen

Når dere ser hverandre igjen er det som at tiden har stått stille, og dere fortsetter akkurat der dere sluttet. Når dere er lenge vekke fra hverandre sørger dere alltid for å holde kontakten så langt det lar seg gjøre.  

 

  • Dere ringer hverandre først når det skjer noe

Når det skjer noe i livet ditt er han eller henne den første du ringer for å fortelle om det. Det går automatisk uten at du tenker over det.

 

  • Den enes glede betyr den andres glede

Gleden er størst når den deles, og den andres lykke er like viktig som din egen. Har du det bra, har partneren din det bra. Er du trist, er partneren din trist og vil gjøre alt han eller henne kan for å få deg i bedre humør.

 

  • Dere stoler på hverandre

Et forhold uten tillit gir rom for sjalusi og usikkerhet. Stoler dere på hverandre vil det ikke gjøre noe at vedkommende går ut med venner, eller fester inn i sene nattestimer. Du vet med sikkerhet at det er deg han eller henne kommer hjem til, og du ser heller fordelen i litt alenetid til han eller hun kommer hjem.

 

lykkelig_par_1

Skrevet av Dorthea Berge

Kilde: elitedaily

1 thought on “10 tegn på at du har funnet den rette!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *