Inspirasjon

Slik får dere kjærestetid når dere har barn!

Det er jobbing, henting, bringing, matlaging, bleier og legging. Når skal dere få tid til å være ukontrollerte sexdyr?

 

Mange småbarnsforeldre sitter ikke akkurat på en gullgruve av ekstra tid  mellom øktene. Sexekspert Tracey Cox maner til revolusjon, og mener flere burde bli flinkere til å bruke tiden riktig. For å ha mer sex må man nemlig slutte å kaste bort tiden på uviktige ting. For å få et overblikk kan du over to uker føre opp alt du gjør, som husarbeid, telefoner, tekstmeldinger, e-post, TV-titting, søvn, spising, partid, sosial omgang, trening og jobb. Du kan helt sikkert bytte ut noe av dette med sex. TV-titting stiller kanskje ikke så sterkt når du setter det opp mot sex, eller hva?

 

I tillegg, hevder Cox, så planlegger vi tid med venner, vi bestiller bord på restaurant, men planlegge å ha sex, det har vi problemer med. Derfor anbefaler hun å sette av fast tid til hverandre. Dere trenger jo ikke nødvendigvis ha sex, dere kan kose, prate og sørge for å ta dere godt ut for hverandre.

 

I tillegg bør dere benytte de små sjansene hverdagen byr på: Snik dere inn på badet til en kjapp oralrunde eller heng ved benken og klin litt under middagslagingen.

 

Er dere for utmattet eller bekymret til å ha sex, finn på sensuelle ting i stedet. En liten massasje, ta et bad eller en dusj sammen. Er dere avslappet, øker også sjansene for at begjæret våkner til liv.

Kilde: Tracey Cox, boken En kjapp en.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *