10.februar gikk Fifty Shades Darker av stabelen, og flere kinoer kunne rapportere om rekordsalg- noen steder toppet også filmen Star Wars i forhåndssalg! 

Fifty Shades of Grey er en film mange har mye meninger om, men effekten den har hatt på oss nordmenn kan man ikke lengre se bort i fra. Trilogien har gjort bondage stuerent, og mange ønsker å krydre sexlivet ved hjelp av håndjern, pisker og blindfolds. Utvalget har blitt større, og produktene som tidligere var å finne bakerst i lokalet er nå blant de mest etterspurte. Det er tydelig at nordmenn har blitt inspirert av serien, og ønsker å fortsette leken hjemme på eget soverom. Det handler ikke nødvendigvis om dominans og bondage, men at erotiske fortellingen setter fantasien i gang!

 

Bestselgerne

norgeskart_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kondomeriet fører produktene fra den originale Fifty Shade kolleksjonen, og i år har det også kommet en egen limited edition kolleksjon: Fifty Shades Darker. Ikke overraskende var det vaginakulene Inner Goddess fra Fifty- Shades kolleksjonen som var helgens store vinnere. De fikk mye oppmerksomhet i filmen, og flere butikker var utsolgt bare timer etter filmen startet på kino! 

 

På en god andreplass havner Fifty Shades Darker rabbitvibrator fra den nye limited edition kolleksjonen, og Dark Desire g-punktsvibrator.

 

Til vår overraskelse har Kristiansand i første kvartal toppet listen over hvor vi selger mest anale leketøy fra kolleksjonen. Alt fra analkuler til analplugger-både med og uten vibrasjon. Fortsetter dette ser det ut til at sørlendingene tar over etter bergenserne!

 

De mest frekke er derimot Bodø-væringene som toppet listen over hvor vi selger mest spreaderbars(stang som kan brukes til å spre bena), og pisker. Særlig etter filmen kom ut har salget gått i været i begge kategoriene!

 

I Bergen har salget av kolleksjonen har holdt seg stabilt, men det er et leketøy som virkelig har skilt seg ut fra kolleksjonen: håndjern! Dette til de ansattes store overraskelse. Bergen har tidligere vært det området hvor vi har solgt mest anale leketøy, men dette har nå måttet vike for håndjern.

 

På Ski storsenter hadde derimot butikken en litt annerledes erfaring, her ligger Kondomeriet bare noen få meter unna kinosalen og strømmene falt inn så snart første film var ferdig. Allerede første time etter kinoen var ferdig var butikken utsolgt for Inner Godess-vaginakuler.

 

Årets største begivenhet

I løpet av premierehelgen var Kondomeriet tilstede på 55 kinoer med både giveaways, goodiebags og konkurranser. Vi hadde også celebert besøk fra Lovehoney, firmaet som produserer Fifty Shades-produkten som var med på premieren på Ski Storsenter.

Flere av butikkene hadde også nattåpent, og inviterte til Ladies Night med servering, DJ, og konkurranser av ulike slag. 

Se bildet fra helgen her:
1234

img_4619

 

img_4623
image22222222img_4621

 

 

 

 

 

 

img_4643 img_4645
img_4646 img_4647

image3646484

 

 

img_4617

img_4644

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *