Var du så glad i går og feiret med litt ekstra champagne? Det kjennes kanskje ikke like godt i dag? Vel, du er ikke den enste som har litt ekstra skallebank akkurat i dag. Det kjennes kanskje ikke som den beste måten å starte det nye året, dessuten er det jobb allerede i morgen. Det gjelder å ta grep. For nå er det nytt år og nye muligheter.

 

Føl deg bedre

Begynn med å drikke vann for å rette opp i væskebalansen. Det er nemlig dehydrering som gir deg den dunkende hodepinen dagen derpå. Ta den en liten luftetur for å få frisk luft og sørg for at kroppen får i seg litt mat. Egg er perfekt frokost etter festligheter og demper fyllesjuken. Rydd raskt opp hvis festen var hos deg, det trenger absolutt ikke være verdens undergang. Så er det bare å hive klærne fra i går i vaskemaskinen, sette den på, og slå seg ned foran TV’n med en god film. (Du trenger jo tross alt å slappe av litt også)

 

 

Om du kjeder deg litt utover kvelden anbefaler jeg deg å ta en tur innom Kondomeriet.no å skaffe deg noen godbiter for da vil du virkelig kjenne deg bra. Sånn, der har du kurert fyllesjuken og er klar til å ta fatt på et nytt år!

 

Godt nyttår!

Maria K. Ebbestad

 

3 comments

  1. Drakk kun 2 glass sjampanje og et glass vin, passe det. Trenger ikke bli ravende full for å feire nyttår 🙂

  2. Jeg drakk en del selv, men jeg drikker alltid vann før jeg legger meg og når jeg står opp, og frokosten er inntatt og nå er det kaffens tur 🙂 heldigvis så er vi flinke til å hjelpe hverandre med oppryddinga så nå er det bare hoved oppgaver som oppvask og klesvask igjen! woho godt nytt år 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *