Har det blitt mye god julemat og godis den siste uka. Fortvil ikke, du kan ta en deilig treningsøkt på soverommet og du vil føle deg mye bedre når du skal inn i finstasen på nyttårsaften!

 

Ved energisk sex forbrenner du rundt 200 kalorier. Det tilsvarer rundt 15 minutter på en tredemølle. Av og til kan kanskje en runde i høyet med kjæresten virke mer forlokkende?

 

God trening
Pulsraten til en kåt person går fra rundt 70 slag i minuttet til rundt 150 – det samme som en idrettsutøver som gir full styrke. Dersom du har sex tre ganger i uken i ett år, kan du trene av deg kalorier tilsvarende 55 Big Mac’er, mener britiske forskere.

 

Muskelaktiviteten under akten trener bekken, lår, rumpe, armer, nakke og brystkasse. Sex øker også testosteronproduksjonen i kroppen din, som gjør at du får sterkere knokler og muskler.

 

Sex gir også:
Bedre luktesans
Redusert risiko for hjertesykdommer
Redusert risiko for depresjon
Reduserte smerter
Bedre immunsystem
Bedre blære
Bedre tenner

opp_etter_veggen_1

4 comments

      1. Har prøvd alt og hun er rett og slett så gammeldags med at gutten skal gjøre alt i senga at det nesten er bedre og runke en og ha seg med henne i senga .

  1. Merkelig artikkel, men klarer ikke å la være svare. Jeg ganske tjukk, å får får flest sex tilbud av ale jeg kjenner, Størelse av gjør heller ikke hvor atraktiv man er. Sier ikke at jeg er atraktiv. Slank å pen er noe samfunne har bestemt. vækten går bare opp over. Sex er tabu. men jeg kan stå frem å Jeg har ofte opp mot flere lange sex økter i månden. Folk jeg treffer på byen enten moteplassen.com, skolen eller dirty-affairs.net . Jeg er fremdeles like tjukk . Kondoeriet.no er kansje favoritt stede mitt, mye gode tips. Men denne slo ikke an Dette er endå et eksempel på å skrive for å ha noe å skrive om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *