Inspirasjon

Slutt å fake orgasme!

Hvorfor 60 prosent av alle kvinner har faket orgasme i løpet av livet – og hvorfor de bør slutte med det.
Det er mange grunner til å fake en orgasme, blant annet redsel for intimitet eller dårlig selvtillit. Likevel er ingen gode nok til at du bør fortsette med det, da det kan få store konsekvenser i lengden.

 

– Hvem vet, kanskje din one night stand fra helgen kan vise seg å være din store kjærlighet. I så fall kan en falsk orgasme komme tilbake og bite deg, sier sexterapeut doktor Joy Davidson.
For mange kvinner er grunnen for å late som om de kommer er en redsel for å vise sårbarhet, usikkerhet rundt sine ferdigheter i sengen, eller for å øke sin egen opphisselse, viser forskning fra Temple University ifølge magasinet Women’s Health.
Sex er det mest intime du kan dele med noen, og handler om trygget. Derfor kan det være bra å jobbe med intimiteten før sexen. Fortell en hemmelighet, eller del en pinlig opplevelse. Ved å være følelsesmessig nær partneren, blir det lettere å være ærlig også i senga. Kun 5 prosent av kvinner får orgasme gjennom penetrering, og 35 prosent får det aldri, viser en studie fra University of Chicago. Sett klitoris i fokus, gjennom onanering, ved stimulering fra partneren eller oralsex. Stønning, tung pust og andre opphissede lyder kan også påvirke deg. Om partneren din vet at du tenner på det, kan du bruke «fake it till you make it»-teknikken.

Her får du noen gode grunner til hvorfor det er på tide å slutte med falske orgasmer:

 

Handler ikke om resultat og prestasjon
Når du later som om du kommer, bekrefter du ideen om at sex handler om resultat og prestasjon, i stedet for nytelse. Dette er noe menn spesielt har fått høre siden tidlig alder.

 

– Gjennom å fake en orgasme minner du selv på at produktet, ikke prosessen, er alt. Du bekrefter samtidig ovenfor partneren at sex skal være målrettet, sier doktor Joy Davidson.

 

Du gir partneren feil oppfatning
Det er det samme som å si til partneren at han eller hun gjør nok til å både tenne deg og få deg til å eksplodere av velvære. Når det ikke er tilfellet, kommer han eller hun garantert til å bli god på teknikker som ikke får deg til å komme i det hele tatt.

 

Sexkompetanse
Ikke alle partnere er den du skal dele resten av livet med. Tenk på den som kommer etter: Neste kvinner kommer til å ta imot han i samme tilstand som du eventuelt forlater ham.
– Vil du sende han i vei som en ny, forbedret versjon av seg selv, eller vil du at han skal fortsette å være ovenpå og uvitende takket være deg? Kom igjen, det er ikke rettferdig ovenfor andre kvinner å fake orgasme, og la noen tro at de er en super elsker når det ikke er tilfelle, sier Joy Davidson.

 

Spredning av gal informasjon
Dersom du bare later som om du kommer når dere har sex, hva er da poenget?

 

– Det gjør at man forventer seg at kvinner får orgasme gjennom ethvert samleie. Så på en måte hjelper du til å spre feilaktig informasjon og inntrykk om sex, som skader både dere og andre kvinner og menn, sier Davidson.

 

Vær ærlig mot deg selv
Å fake orgasme innebærer at du verken er ærlig mot deg selv eller mot partnerens ønske om å tilfredsstille deg, hva enn det krever. Det finnes bare én måte å endre det på.

 

– Til syvende og sist betyr det at du må slutte å late som om du kommer, sier Davidson.

mann_dame_flort_1

Skrevet av Birgitte Brøtmet
Kilde: msn.com

2 thoughts on “Slutt å fake orgasme!”

  1. Jenter som faker orgasme vet ikke hva dem går glipp av . Men for prevevangsjonens skyld syntes jeg at menn burde fake også så slipper vi unger på første runde ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *