Det nærmer seg julebord noe som betyr høysesong for utroskap. Vi svinger oss lettere (eller overstadig) beruset i finstasen blant gode kollegaer. Det er god stemning, kanskje er det en det er ekstra stas å se, og vips så er grensen oversteget. Mange tøyer strikken lenger enn de hadde tenkt, noe man ofte angrer på i ettertid.

 

En undersøkelse dinside.no gjorde for et par år siden, viser at nærmere 60 prosent av oss kjenner noen som har vært utro på julebord. 12 prosent sier at de selv har latt seg friste til mer enn en flørt med en kollega på julefest.

 

Konsekvensene

Når du først har latt deg friste til å krysse grensen er det ingen vei tilbake, og det kan fort skape dårlig eller klein stemning på jobb i etterkant. Når det kommer til forholdet du allerede har vil dette skape store konflikter da den du har vært utro med er en person du treffer hver eneste dag. Alt dette bør du absolutt tenke på før du heller i deg champagne og lar deg rive med på årets julefest.

 

fest_konfetti_glede_1

 

Forehåndsregler:

I tillegg kan det lønne seg avklare hvilke grenser dere har i forhold til flørting på forhånd, slik at du kan ha partneren i tankene når du er på fest alene. Det hjelper ikke å holde din kjære i bur fordi du er sjalu, det øker bare sjansen for utroskap når han eller hun først «slipper unna».

 

Hvis du har en sjalu partner gjør du det ikke bedre om du holder mobilen for deg selv, og er hemmelighetsfull når du skriver meldinger. Vær åpne, og slutt med «SMS-kliningen» over mobil eller sosiale medier. Hvis du vil ha et forhold er det viktig at du har fokus på partneren din selv om du er ut og har det moro. Et godt tips kan være å ha sex med partneren før man reiser på festen. «Spis hjemme, så er du mett ute»

 

Ønsker alle en strålende julebordsesong!

 

dame_undertoy_mann_dress_1

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *