Intimbarbering har med de siste årene blitt et mer allment fenomen. Det er ikke bare pornomodeller og spesielt interesserte som barberer seg nedentil.

 

I følge en studie av seksuelt aktive kvinner fra 18 til 68 år utført av amerikanske forskere, viste den at de som barberte seg nedentil skilte seg ut i mengden. De var mer interesserte i sex, hadde oftere tilfeldige partnere, brukte mer produkter til intimhygiene, i tillegg til at de opplever oftere at partneren stimulerer klitoris og vagina med fingrene.

 

Andre studier viser det også at de som friserer seg nedentil føler seg mer feminine og attraktive. Å barbere seg nedentil er også en måte å forberede seg til sex, og vise seg frem på best mulig måte til partneren.

 

Så hvis du skal barbere deg nedentil er det noen tips man bør følge for og ikke få plagsomme, inngrodde hår etterpå:

 

• Ha god hygiene. Det er viktig at det du bruker er renslig.

 

• Bruk en mild barberingskrem. Barber i hårets retning, barberer du i mot hårets retning er det mye lettere å få inngrodde hår.

 

• Avslutt med Kondomeriets Unirens, den fjerner alle eventuelle bakterier som har samlet seg rundt hårsekkene.

Ønsker du et alternativ til barbering? Prøv BlitzBlank hårfjeringskrem!

Long legs of pretty tanned woman, isolated on white

Kilde: KK.no

2 comments

  1. Skulle bare mangle at man friserer litt der nede- det gjelder bare for kvinner og menn. Finnes vel neppe noe mer uappetittlige enn en skau med hår! Det er nok de fleste enig i. Men det er forskjell på å barbere seg og skjære av seg hele hodet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *