Inspirasjon

6 måter å krydre forspillet på:

En kjappis kan være deilig en gang i blant, men for å oppnå det lille ekstra syntes de fleste at forspill er en viktig del av akten. Et pirrende forspill vil både øke gleden og forventningen av hva dere har i vente. Start rolig, og la spenningen bygge seg opp til dere ikke klarer mer!

 

Her har du noen frekke tips til hvordan dere kan krydre forspillet:

Skryt av din partner ved å fortelle henne hvor fantastisk du syntes hun er i sengen mens du beføler henne over hele kroppen.

Vis din partner hvor mye du elsker han/henne ved å flørte med han/henne åpenlyst foran alle på neste fest eller sammenheng. En god dose med komplimenter er alltid en god påskjønnelse

Sett på en sexy låt som bringer fram gode minner for dere begge. Gi han en sensuell striptease. Tenk deg hvor mye han elsker å se hvor sexy du beveger deg.

Slikk, kyss og kjærtegn din partner på innsiden av låret og beveg deg rolig oppover. Unngå å berøre hennes mest intime plasser så lenge det er mulig. Jo lengre du venter, jo mer blir hun pirret, og den seksuelle spenningen vil nå uante høyder.

Rollespill! I dag tar du rollen som lærer, doktor, eller sykepleier med tilhørende antrekk. Partner blir nødt til å spille med. Vil du være frekk og freidig, eller forsiktig og underdanig?

I nærmeste framtid, overrask din partner med en natt på hotell. Når dere er det, kos dere og elsk med hverandre på denne ukjente plassen.

Alle tipsene er hentet fra Forspill erotisk hjertespill som er fylt med 100 ulike tips for å krydre forspillet på.116583_Forspill erotisk hjertespill_2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *