Inspirasjon

Orker ikke sex på bryllupsnatten!

Den meget omtalte bryllupsnatten er et hot tema om dagen. I mange kulturer legges det vekt på at kvinner er jomfru til de gifter seg, mens andre har hatt en rekke partnere i forkant av et giftemål. Uansett bygges det en del forventing opp mot bryllupsnatten og hvor idyllisk dette skal foregå. Mange blir skuffet og flere par ender faktisk med ikke å ha sex.

 

New York magazine foretok i 2009 en undersøkelse for å finne ut om folk hadde sex på bryllupsnatten. Det viste seg at hele 33 prosent av de spurte ikke fikk seg noe på den store dagen, og at 13 prosent ikke engang visste om det ble noe action.

 

Vel, oppkjøringen til et bryllup kan være ganske stressende med store planer og avgjørelser som må tas. Dette, sammen med alkohol gjør at mange rett og slett sovner når endelig bryllupsnatten er der. Vi har noen tips om hvordan du bytter ut snorking med stønning.

 

Slik blir bryllupsnatten sensuell og magisk

I forkant bør du dele oppgaver rundt planlegging og organisering av bryllupet med gode venner og familie, slik at du ikke sitter med alt ansvaret og jobben selv, og sovner så fort kvelden kommer.

 

Kjøp lekkert undertøy som sitter perfekt til dine former, og gi partneren din hint om hvor sexy du ser ut under den lekre kjolen.

 

Slapp av og nyt festen med venner og familie, men ikke drikk for mye alkohol.

 

Når festen er over, hjelp hverandre av med brudestasen for så å ta en etterlengtet felles dusj. Kryp deretter opp i armene på hverandre og ha dampende het sex som rette ektefolk.

 

Morgengaven

Bröllpsmässan 2

Bröllpsmässan 1

 

Møt oss på bryllupsmesse:

Kondomeriet har i flere år hatt stand på bryllupsmesser rundt om i landet. Det samme har vi denne høsten. Og vi gleder oss til å treffe deg som planlegger den store dagen.

Du finner oss her:

 

13 Oktober: Damenes Aften
Bohus Vinterbro

20 Oktober: Damenes Aften
Bohus Alnabru og Bohus Strømmen Storsenter

23 Oktober: Bryllupsmesse
Toraas gjestegaard,  Kongsberg

17 November: Damenes Aften
Bærum

 

bryllup_par_kysser_1

 

Skrevet av Maria K. Ebbestad

2 thoughts on “Orker ikke sex på bryllupsnatten!”

  1. Kari ikke dete hA en konkurranse med en sånn korg med blomster og vibratorer og det som var oppi der neste gang dere har konkurranse? =] det hadde vært kjempe fint:] også om dere kunne byttet ut blomstene med masse små ting fra butikken deres. Hadde vært super kult. Tror de fire hadde elsket det=]×] ELSKER BUTIKKEN DERES =]♡ KLEM MICHELLE [×] ♡

    1. Tusen takk for godt forslag. Akkurat nå har vi en konkurranse der man kan vinne ett års forbruk av kondomer og glidemiddel, men det er flott med tips til neste konkurranse 🙂 Ønsker deg en fin uke! Hilsen Maria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *