I en hektisk hverdag er det enkelt for ta sex blir nedprioritert. Men liten runde i halmen trenger ikke å ta så fryktelig lang tid, og kan gjøre underverket for forholdet. Alt dere trenger er noen ekstra minutter og litt kreativitet. Hva med en kjapp runde i bilen før dere går hjem, eller en liten runde på vaskerommet mot slutten av dagen? Alt er mulig!

Magasinet Men’s Health har fått hjelp av sex terapaut og forfatter av «She Comes First: The Thining Man’s Guide to Pleasuring a Woman», Ian Kerner til å sette opp en liste av de tre sexstillingene som skal gjøre det lettere for kvinnen (og mannen) å oppnå orgasme.

 

Doggy

Hun står på alle fire, og han lener seg mot henne og tar henne bakfra. Stillingen byr på mye friksjon, og stimulering av hennes G-punkt. I denne stillingen er det også lett for begge parter å stimulere hennes klitoris enten ved bruk av hendene eller en klitorisvibrator.

 

Stående og fremoverbøyd

Dere begge står på gulvet, han bak henne hvor hun så bøyer seg framover mens begge bena fortsatt er i bakken. Han kan ta tak i armene hennes for å hindre at hun ikke faller fremover. At hun bøyer seg framover strammer veggene på innsiden av vaginaen, og dette øker friksjonen. Har dere dårlig tid kan denne stillingen gjøres mens dere fortsatt har nesten alle klærne på!

 

Cowgirl

I følge Kerner er dette den beste stillingen dersom måler er å oppnå en orgasme raskt! Han ligger med ryggen ned og knærne bøyd, og hun sitter knelende oppå han og beveger seg opp og ned. Friksjonen av bevegelsen kan gi stimulering til klitoris, og han har i tillegg hendene fri til å stimulere henne.

 

par_kyss_i_seng_1

 

Skrivet av Dorthea Berge

Kilde: Men’s Health

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *