Kondom er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer, og til tross for viktigheten er det mange som skyr å bruke det. La kondomet være en del av forspillet, så unngår dere å sette bremser på stemningen.

 

Gjør det sammen

Ikke la det bli den ene personen sin jobb å ta på kondomet, gjør det sammen! På denne måten unngår dere at den ene sitter tålmodig og venter, og dere begge er en del av handlingen. La en av dere ta ledelsen, og få hjelp av partneren til å rulle kondomet ned over skaftet.

 

Bruk munnen

Ta kondomet i munnen og plasser tuppen mellom leppene. Press luften ut av tuppen i det du plasserer kondomet på penisen, og bruk munnen og hendene til å rulle kondomet ned. Sett ekstra krydder på det hele og bruk et kondom med smak!

 

Hold øyekontakt

Enten dere tar på kondomet ved hjelp av hendene eller munnen, sørg for at dere holder øyekontakt frem til kondomet er på. Dere unngår å bryte stemningen, og et sexy blikk kan fortelle mer enn ord!

 

Snakk dere gjennom det!

Er dere av den verbale typen kan det å snakke sexy til hverandre mens kondomet går på gjøre stemningen ende hetere. Fortell partneren din hva du ser, hvor mye du elsker penisen hans, eller at du gleder deg til hva som er i vente. Her er det bare fantasien og dere som setter grenser!

 

Ulike typer

Kondomer finnes i alle farger, smaker, og fasonger. Noen ribbet for ekstra stimulering, og noen med smak for å gjøre oralsexen enda bedre. Er du usikker på hvilket kondom som passer for deg? Ta en titt på vår kondomguide!

 

kondom_hjerte_1

 

 

Skrevet av: Dorthea Berge

Kilde: Durex

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *