Sex trenger ikke bare å være forbeholdt sengen! En god måte å friske opp sexlivet på er å oppdage nye steder å ha sex sammen. Ikke alle fungerer like bra, men prøv dere fram. I verste tilfelle får dere en god latter!

 

En stol

Finn en stabil stol og utforsk nye stillinger sammen. Fordelen med en stol er at den ofte er høyrere enn sengen, det kan by på noen interessante stillinger.

 

En kommode

En kommode er ofte i god høyde for å utforske nye stillinger! Hun kan sitte på kommoden med ryggen mot veggen, eller stå på gulvet og lene vekten på kommodeplaten. Sørg bare for at den er skrudd godt sammen!

 

I dusjen

En lang dusj sammen er den perfekte måten å starte dagen på. Start forspillet ved å såpe hverandre inn, og fortsett med en blowjob! Ta henne bakfra mens vannet renner over dere, og nyt den hete dampen. Husk silikonbasert glidemiddel!

 

I badekaret

Ha såpe i vannet og slapp av i badekaret eller boblebadet mens dere lar hendene utforske. Husk silikonbasert glidemiddel, og gjerne et vanntett sexleketøy!

 

På fryseboksen/vaskemaskinen

Løft henne oppå fryseboksen eller vaskemaskinen mens han står på gulvet. Alternativ kan dere begge stå på gulvet mens hun lener og støtter seg mot kanten. Sett vaskemaskinen på fullt for ekstra vibrasjoner!

 

I bilen

Ta et ekstra stopp innom en rasteplass på veien hjem, eller bare snik dere ned i garasjen. Bilen kan være et hett sted å ha sex, sett at bilen er stor nok. Legg ned setene bak før dere begynner, så slipper dere å måtte stoppe opp halvveis for å styre med det.

 

Opp etter vinduet/ veggen

Tren musklene ved å ha sex oppetter veggen! Og hvis dere er i det spenstige hjørnet: foran vinduet. Sørg for at naboene ikke har fritt innsyn, det kan by på noen pinlige dugnader i fremtiden.

 

På kjøkkenbordet

Ta en pause i matlagingen, fjern alt på kjøkkenbordet og kast dere ned. La gjerne hun ligge/sitte oppå bordet mens han står på gulvet.

 

På loftet

Den litt skumle stemningen på loftet kan gjøre det hele enda mer pirrende! Sørg bare for at gulvet et solid.

 

par_klask_paa_rumpa_1

Kilde: Cosmopolitan

Skrevet av Dorthea Berge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *