Har du noengang lurt på hvilke vibratorer som er mest populære rundt om i landet? Vi har fått alle butikkene våres til å finne den vibratoren som er kundefavoritt hos dem.

Det aller vikigste er å huske på er at alle er skapt forskjellig, og dermed har forskjellige preferanser til hvordan man liker å bli tilfresstilt. Noen vil ha det søtt og lite, mens andre vil ha det større og mer naturtro.

Som det kommer fram i oversikten under et dyreste er ikke alltid det beste, men kvalitet og pris går ofte hånd i hånd. Når man kjøper en vibrator, dildo, vagina, buttplug eller noen andre sexleketøy for aller første gang, kan det lønne seg å finne et prisnivå man er komfortabel med. Om ikke det første sexleketøyet får deg til å se stjernehimmelen, så har man ikke lagt for mye penger i kjøpet. Da har man testet noe, og kan lete videre etter den perfekte sengekameraten.

Ta en titt, kanskje finner du inspirasjon til din neste handletur!

Bergen: Monarch Rosa, 299,-

Karl Johan: Fun Ocean, 499,-

Stømmen: Pink Elephant, 549,-

Ski: Willy Vibe, 269,-

Bodø: Angora rabbitvibrator, 299,-

Tromsø: Mr. Rabbit, 699,-

Trondheim: Fun little paul, 429,-

Stavanger: Revierie rabbitvibrator, 749,-

Kristiansand: Mr.Rabbit, 699,-

Sandvika: Mr.Rabbit, 699,-
Norges_favoritter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *