Arkiv

Ferie – balsam for forholdet!

 Bruk ferien til å trappe ned tempoet og skru opp romantikken. Slik gir du forholdet en vitamininnsprøyting.

 

Tidlige morgener, lange arbeidsdager og travle helger tærer på de aller fleste parforhold. Ferie er som skapt for å vekke kjærligheten til live igjen. Vi gir deg rådene om hvordan:

 

Rolig tid

Et godt tips er å reise til et sted som ikke er altfor hektisk, hvor dere kan sove lenge, slappe av på stranden eller gå rolige turer. Ferie er perfekt for de lange, gode samtalene. Et godt råd er å lage en mental liste over ting du har lyst å snakke om før dere reiser. Hvor vil dere være om to år? Hva ønsker dere å endre i hverdagen?

 

Dyrk romantikken

Selv om dere er på ferie sammen med andre, sett av tid til å være alene. Planlegg å ha minst ett romantisk måltid bare dere to, hvor dere pynter dere og nyter god mat og vin. Snakk om tiden da dere traff hverandre, og minn hverandre på hva dere først ble forelsket i.

 

Tid for sex

Mangel på tid og anledning er de vanligste grunnene til hvorfor mange par ikke har jevnlig sex. Følg spanjolenes eksempel når dere er på ferie: Ta en lang og het siesta midt på dagen. Eller gjør som japanerne, og pakk det de kaller en putebok – en bok med sextips – i bagasjen.

 

Snakk med hverandre

Når dere er sammen 24 timer i døgnet er det ofte lett å gå i tottene på hverandre. Ta tid til å snakk med hverandre om problemene og irritasjonene som oppstår på en rolig måte når de skjer, så unngår dere at det bobler over. Trenger dere å ta en “time-out”, så gjør det framfor å krangle forran barn og familie.  God kommunikasjon er viktig for at ferien skal bli vellykket!

 

Har dere problemer i forholdet er det lett å tro at ferien skal bli redningen. De fleste ferier blir mer hektisk enn det man tror, og har man problemer fra før kan dette koke over når man skal rekke over alle aktiviteter og løpe fra en ende til annen. Et godt forhold må pleies hele året, ikke bare om sommeren.
blikkontakt_solnedgang_overkropp_1

 

Kilde: nicolewilliams.com, topdatingtips.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *