Inspirasjon

Logg av sosiale medier og tenk sex i kveld!

I kveld skal du piffe opp hverdagen ved å bringe frem noe av den erotiske spenningen dere hadde i starten på forholdet. Skru opp varmen og tenn stearinlysene, for i kveld blir det god stemning. Nedenfor får dere noen lure tips til hvordan sexen kan bli ekstra het i kveld:

 

Slik gjør dere:

 

1) Erotisk massasje med varmende oljer.  Et bra alternativ er disse oljene. De er inspirert av østen og tilbyr produkter som vekker lyst, begjær og lidenskap. Hell den varme, smeltede oljen over partneren og bruk den til å gjøre en lidenskapelig massasje enda bedre…

 

2) Tenk dere tilbake til ungdomstiden, da damene hadde en grense for hvor langt de ville gå når det kom til klining og sex. Da husker dere sikkert også hvor kåt man ble av det. Derfor kan dere tenke dere tilbake, og sette grenser som dere må holde dere innenfor. Dere kan kjærtegne hverandre oppå tøyet og undertøyet. Vent med å gå lenger, la stemningen vare til lysten eksploderer og dere river av hverandre klærne.

 

3) Kjærtegn kroppene til hverandre med fingertuppene eller en fjær som i denne pakken. Den lette, sensuelle  berøringen gir en kilende følelse som vekker kroppen, og gjør den klar for sex.

 

4) Dere er allerede opphisset, og kjenner det i kjønnsorganene. Forsterk den sensuelle følelsen ved å puste forsiktig på partnerens hud. Pust på de sensitive stedene som halsen, brystvortene, eller innsiden av håndleddene. Prøv denne deilige oljen med jordbærsmak. Massasjeoljen smaker friskt av jordbær og kan masseres, slikkes og kysses akkurat så mye man ønsker. Blås på den, og kjenn oljen varme på de intime stedene! Ekstra pirrende for begge. (Finnes også i flere smaker)

 

5) Eller dere kan forsøke varianten der dere beholder noen av klærne på, det føles spontant og frekt. Behold skjørtet og blusen på, len deg inntil et bord eller sengen, han drar ned buksene og penetrerer deg. Dette fungerer også som en fantasi, for eksempel om sex med en fremmed eller på jobben.

 mann_og_dame_paa_sengekanten_1

Skrevet av Maria K. Ebbestad

Kilde: redbookmag.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *