Inspirasjon

Over halvparten av norske kvinner faker orgasme!

Hele 52% av norske kvinner oppgir at de har faket orgasme viser en nylig undersøkelse gjennomført av RFSU. Mangelen på orgasme oppgis også som hovedårsaken til at kvinner er misfornøyde med sexlivet.

Ønsker ikke å såre

Grunnene til at noen kvinner later som de får en orgasme framfor å gjennomføre en orgasmefri sex, er sammensatte. Én av hovedgrunnene som vanligvis oppgis, er at kvinnene ikke ønsker å såre partneren sin. Andre grunner er at de ganske enkelt er trøtte og slitne, egentlig litt ferdig med sex for kvelden, og ønsker å avslutte på en verdigere måte enn uten orgasmen som et punktum.

Noen kvinner opplever at partneren er en skikkelig gentleman som rett og slett ikke gir seg før hun har fått utløsning. De sier den eneste måten å gjøre dem fornøyde med deres seksuelle prestasjoner i sengen på, er gjennom å fake. Her kan man kanskje minne om at den gode, gamle samtalen ofte kan løse opp i mange misforståelser og i sin tid føre til enda bedre sex – med eller uten orgasmer.

Orgasmen ikke det viktigste

En del kvinner er ikke en gang så opptatte av dem. En annen grunn mange oppgir for å fake en orgasme er nemlig at de ikke primært er ute etter selve orgasmen når de har sex, men den intimiteten sexen gir. For ikke å gjøre partneren ille til mote, gir hun ham derfor en liten forestilling med på kjøpet.

Det finnes også en viss andel kvinner som aldri har oppnådd orgasme når de har sex, men som likevel ønsker at partneren skal føle seg bra. Andre årsaker kan være at hun begynner å miste interessen for ham eller for sex generelt, og at de kun har sex fordi han ønsker det. Ved å unngå å snakke om det kan man heller ikke

Nytelsesknappen

Én ting er sikkert: Klitoris er nøkkelen til kvinners orgasme. Klitoris er den eneste kroppsdelen hos mennesker som kun har som funksjon å gi nytelse. De fleste kvinner får bare orgasme når klitoris stimuleres. Dette er grunnen til at mange kvinner ikke får orgasme under vanlig samleie. For at kvinner skal komme, bør klitoris stimuleres enten med tunge, fingre, penis eller et sexleketøy. En liten klitorisvibrator under samleie kan gjøre underverk for de fleste!

Menn faker også!

Det er ikke bare kvinner som faker orgasme under samleie. I RFSU sin undersøkelse kommer det også fram at 20%  av Norge menn har faket en orgasme, hovedårsaken oppgis at de ikke ønsker at partner skal føle seg mislykket eller lei seg dersom de ikke oppnår orgasme.

par_1

 

Kilder: RFSU, artiledashboard.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *