Arkiv

Derfor burde menn eie et sexleketøy!


Sexleketøy for menn blir stadig mer populært, og stadig flere menn har åpnet øynene for alle gleder et leketøy kan gi. Før var det tabubelagt at kvinner kjøpte sexleketøy, så ble det tabu at menn kjøpte sexleketøy. Denne tiden er heldigvis over, og menn kjøper vaginaer, hylser, penisringer, og anale leketøy som aldri før!

 

Enten du er alene eller sammen med en partner kan et leketøy ta sexlivet til nye høyder og være et flott tillskudd til et ellers spennende sexliv. Det at kvinner har med et leketøy i sengen har for lengst blitt normalisert, nå er det guttas tur!

 

Sammen med partner

Start allerede under forspillet ved å tre på han en onanihylse som for eksempel Tenga Onani egg for å gi massasjen en helt ny følelse. Rillene på innsiden av hylsen vil stimulere penis på en måte han aldri har opplevd før. Når dere er klar for akten, sett på han en vibrerende penisring, dette vil gjøre han stivere og vibrasjonene vil være stimulerende for dere begge! Stimuli av prostata som er noe mange menn setter ekstra godt pris på. Start gjerne med en finger under samleie, og beveg dere videre til en liten analplugg som forelsempel RO-Zen, som er kombinert analplugg og penisring. Husk alltid å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel!

 

På egenhånd

Ønsker du å leke på egenhånd er det mange alternativer! Et onaniegg, og en onanihylse fungerer like bra sammen med noen som på egenhånd for å gi en ekstra pirrende effekt. De siste årene har det også kommet mange nye tøffe masturbatorer som Autoblow 2 og Mega-Bator for å gi en simulert følelse av både sex og oralsex. Bestselgeren og kundefavoritten Fleshlight har kommet i mange nye varianter, blant annet Quickshoot Vantage som er en reisevennlig variant av orginalen. Passer perfekt til jobbreisen!

 

Penispumpe

En penispumpe er ment til å forbedre ereksjonen. Dessverre er det mange som tror at penis blir større av å bruke en pumpe, men i realiteten så er det penis som fylles maksimalt med blod for en hardere og fyldigere ereksjon. Pumpen er ikke et sexleketøy i seg selv, men enkelte kommer utstyrt med en vibrator som stimulerer til ereksjon og andre med en naturtro åpning for en pirrende følelse.

 

Første gang?

Start med noe som er enkelt og ikke så dyrt, så om du skulle bomme helt er det ikke den største innvesteringen. Når man finner ut hva man liker med et sexleketøy kan man oppgradere til et enda bedre ett.

Jo mer nupper, riller og vibrasjoner, jo mer stimulerer sexleketøyet. Det kan være positivt og negativt, kommer man tidlig vil disse lekene kunne gjøre at man kommer enda tidligere, men de kan også være fine å trene på å holde tilbake utløsningen.

 

hunk_1

Skrevet av Dorthea Berge

1 thought on “Derfor burde menn eie et sexleketøy!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *