Arkiv

Slik holder dere på romantikken i hverdagen!

Romantiske øyeblikk er ikke bare forbeholdt høytider som jul og Valentine’s Day.  Sett fokus på romantikk i hverdagen, og plei forholdet.

 

De små tingene

Det er ofte de små tingene som gjør størst utslag. Tenk over hva partner setter pris på. Det kan være noe så enkelt som blomster midt i ukedagene når hun eller han minst venter det, eller å overraske med favorittmiddagen på en alminnelig tirsdag. Det trenger ikke å være helg for å gjøre noe ekstra hyggelig.

 

Sett av tid

Har dere barn kan det også være en idee å sette av en dag i uken hvor det bare er dere to. Send barna til besteforeldrene, og kos dere med en bedre middag. Legg fra dere telefonene, og fokuser på hverandre. Pass på at det ikke alltid er samme dag i uken, så unngår dere at det blir rutine.

 

Vær leken!

En god latter forlenger livet. Et tips for å holde på romantikken er å aldri slutte å leke sammen. Finn på barnslige og tullete ting som dere begge setter pris på. Er forslag er å spille klespoker og se hvem som ender opp naken først!

 

Massasje

I en hetisk hverdag kan det komme godt med å stresse ned med en god massasje! Smør partner inn med en deilig massasjeolje eller massasjekrem, og masser partner fra topp til tå. Varmen som massasjen fremkaller får spente muskler til å slappe av og den økte blodsirkulasjonen bringer med seg næring og oksygen til vevet og bidrar til å fjerne avfallsstoffer fra kroppen. En god massasje er kan også være pirrende forspill.

 

Kyss

Kyssing er en flott måte å vise kjærlighet på. Et kyss ved kjøkkenbenken når dere lager mat, eller et liten stopp i gangen om morgenen kan holde spenningen gjennom dagen.
Kyssing kan også spille en viktig del av forspillet. Kyss partneren din opp over hele kroppen og bruk varme og kalde leppestifter for å gjøre opplevelsen enda mer pirrende!

 

kyss_i_senga_1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *