Arkiv

Dette er leketøyene menn må ha denne våren!

Sexleketøy for menn er mer populært enn noensinne, og nyhetene strømmer på. Vi har fått inn noen av vårens nyheter på lager, og du kan lese om dem her:

 

Sqweel XT116563_sqweel_xt_for_menn_i_haand

Slikkemaskinen Sqweel har vunnet flere kåringer for beste sexleketøy til kvinner og var revolusjonerende da den kom på market. Endelig har produsenten laget en versjon tilpasset menn, og den heter Sqweel XT. Oralsexmaskinen har en serie av silkemyke tunger som går i sirkel rundt penis for en pirrende og deilig følelse.

Sqweel XT gir deg ulike hastigheter og retninger på tungene; velg mellom 3 hastigheter og 3 mønstre med pulserende rytmer for din individuelle nytelse.

 

Autoblow 2116674_autoblow_produkt_og_boks

Oralsexmaskinen Autoblow 2 er noe alle menn burde prøve! Man fører penis inn i hylsen, og lar maskinen gjøre hele jobben for deg mens du lener deg tilbake. Maskinen beveger seg rytmisk opp og ned for en myk og orgasmisk følelse, som en ekte blowjob!

Autoblow 2 kommer i ulike størrelser for å passe de fleste.

 

Vive Sencavive_senca_black

Senca penisring har unikt design, som gjør at dette sexleketøyet ser fantastisk ut samtidig som det gir herlig funksjonalitet. Perfekt valg av penisring for den som er kvalitetsbevisst med øye for godt design. I tillegg til at penisringen gir ham hardere og mer holdbar ereksjon, vibrerer den heftig mot klitoris under samleie. Vibrasjonen pirrer også penis under samleie, eller under oralsex og onani.

 

Fleshlight Quickshot Vantage116471_fleshlight_quickshot_vantage_5

Fleshlight har lenge vært en ledende aktør innen sexleketøy for menn, og har nå kommet med en mindre utgave av den klassiske fleshlighten med åpning i begge ender. Quickshot er, i likhet med alle produktene fra Fleshlight, laget i deres patenterte SuperSkin-materiale. Hver ende av hylsen har et eget lokk til å skru på, for enkel og hygienisk oppbevaring. Dette er en svært diskret og reisevennlig masturberingshylse!

 

Vannbasert glid

For å få den ultimate følelsen når man bruker sexleketøy er det viktig å ha et godt glidemiddel. Når du bruker leker som er laget av silikon er det viktig å bruke et vannbasert glid for å forhindre slitasje på produktet.

sixpack_1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *