Konkurranser

Siste mulighet til å vinne shopping for 10 000 og pakke til 6000,-

Om du liker nettbutikken vår blir vi superglad om du stemmer oss frem som «Årets nettfavoritt». Til gjengjeld er du med i trekningen av shopping for 10 000,- pluss en gavepakke fra Kondomeriet til en verdi av 6000,-.

 

Slik gjør du:
Posten og Bring kårer i disse dager årets nettfavoritt. I fjor var så snille og stemte oss frem i teten, men i år ønsker vi at du skal hjelpe oss å nå helt til topps og da trenger vi din hjelp!

 

Du kan vinne 10 000,-
Som takk for at du stemmer på din favoritt kan du vinne et gavekort på hele 10 000 kroner. Vi håper selvsagt du gir din stemme til Kondomeriet fordi du syns vi krydrer hverdagen din, og at du er fornøyd med nettbutikken vår.

 

Ekstrapremie Vinn også en gavepakke til 6000,-
Vi ønsker å gjøre ekstra stas på de som stemmer på Kondomeriet, og trekker derfor i tillegg ut en vinner som får en gavepakke til en verdi av hele 6000 kroner! Alt du trenger å gjøre for å vinne gavepakken er å ta et skjermbilde når du stemmer på oss. Send oss dette bildet sammen med navn og adresse til konkurranse@kondomeriet.no. I tillegg til hovedpremien, trekker vi også ut 20 stykker som får en liten overraskelse fra oss.

Du kan stemme t.o.m 7.april.

 

STEM PÅ OSS HER!

1200x628_Nettfavoritt

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *