Inspirasjon

I dag er det Spooning-dagen!

I dag er det Den internasjonale søvndagen arrangeres hvert år både for å feire søvnen og for å sette søkelyset på de utfordringer og problemer søvnmangel og sykdommer relatert til dette. God søvn er viktig og vi gjør en liten vri på dagen og lager den til vår egen spooningdag, med gode tips til hvordan du får bedre søvn og en orgasme eller to på kjøpet. Riktignok er det antagelig søndag som er den dagen der flest ligger skje, men denne fredagen oppfordrer vi til en ekstra koselig stilling etter fredagstaco’n.

 

Innta stillingen

Å «ligge i skje» er å ligge sidelengs med partnerens rygg mot ditt bryst. Den som ligger foran er «lille-skje» mens den bakere er «store-skje». Enten du er «store-skje» eller «lille-skje» er dette en herlig måte å tilbringe tid sammen. Spoon mens dere ser på TV, slapper av eller skal sove, for hvem vet kanskje spooningen fører til noe mer…

 

Skje er nemlig en populær sexstilling både med og uten leketøy. Her ligger begge etter hverandre på siden og den bakerste holder rundt den som ligger foran. Det er en trygg stilling og omsorgsfull stilling som er ofte brukt av par som har vært sammen en stund, og fortsatt er like forelsket. Gjør stillingen ekstra pirrende med en klitorisvibrator. 

gallery-1446665448-cosmo-reacharound-final (1)

 

Orgasme gir bedre søvn

Visste du at om du sliter med å sovne, er onani mye bedre enn sovepiller – det gjør det nemlig lettere å sove. Det har seg slik at orgasmen gjør at stressnivået senkes. Spenningsutladningen etter sex forhindrer stresshormonet kortisol fra å slå rot, og mindre stress gir i tillegg bedre helse. Etter sex utløses det en rekke hormoner i kroppen, som alle har en positiv effekt for oss. Oxytosin gjør oss avslappet og frambringer kjærlige følelser hos oss. Endorfiner er kroppens naturlige smertestillende middel og virker positivt på stress. Immunoglobulin A er et antistoff og kan hjelpe oss å bli kvitt forkjølelse, hvis du lider av det.

 

Mange klager på at partneren legger seg med ryggen til og sovner rett etter sex. De krever litt kos og intimitet også i etterkant av samleie, mens andre faller i søvn så fort orgasmen er over. Visste du at det er en diagnose som heter Orgasmolepsi? Da sovner man rett etter orgasmen og det er altså ikke fordi man ikke gidder å kjæle med partneren, men fordi det er slik kroppen reagerer på orgasme.

 

Slik får dere bedre søvn

Visste du at par som ikke har TV på rommet har dobbelt så mye sex som de som legger seg til en film? Dette kom frem i en italiensk undersøkelse som beviser hvorfor du bør holde TV-titting til stua og soverommet til sengekos og søvn. I undersøkelsen kom det også frem at hva slags program du så også hadde stor innvirkning på sexlysten. Voldelige filmer påvirket halvparten av parene negativt, mens reality-serier vekket sexlysten. La soverommet være frisone for tv, film og mobiltelefoner. Soverommet bør forbeholdes til sex og soving, så om du ikke skal se erotisk film bør du la duppedingsene ligge igjen i stuen. Om man reagerer forskjellig etter orgasme bør man også variere når på døgnet man har samleie.

 

 

Ulik døgnrytme kan før til brudd

En ny dansk undersøkelse viser at ulik døgnrytme kan føre til skilsmisse. Det er spesielt i forhold der den ene er A- og den andre er B-menneske at forholdet skranter. Det viser seg at parforhold der begge er A-mennesker har størst sjanse for å vare, og at disse også tjener mest penger. Men det er for all del ingen grunn til å deppe om dere har forskjellige søvnmønstre. Her har du noen kjappe tips for husfred og kjærestetid til dere som ikke er enige om leggetiden.

 

A-menneske?

Nyt alenetiden om morgenen og forbered en deilig frokost i sengen til din kjære. Les en bok eller et blad på sengen mens du kan se din kjære sove ved siden av deg. Husk at det er deilig å våkne ved siden av noen.

 

B-menneske?

Legg deg tidlig sammen med partneren din og gi en erotisk og avslappende massasje. Dette gjør at partneren din er våken litt lenger, men til gjengjeld blir de fullstendig avslappet i hele kroppen. Bruk gjerne avslappende massasjeolje i tillegg. Husk og ikke legg deg alt for sent, da det er bevist at nattesøvnen er ekstremt viktig både for utseende og humøret.

 

A-menneske og vil gi en orgasme i morgengave?

Tips til han:
Pass på at du våkner først, og begynn å kile og stryke henne forsiktig på kroppen. Etter hvert som hun våkner finner du frem massasjeoljen og gir henne en deilig ryggmassasje. Deretter gir du henne en sensuell intimmassasje. Kondomeriets 2 i 1 massasjeglid er perfekt til dette.

 

Om du ikke har glidemiddel eller massasjeglid kan du massere innsiden av lår og rumpe for deretter å gi henne deilig oralsex bakfra. Om du i tillegg har kjøpt en liten vibrator som morgengave vil du garantert sende henne til himmels.

 

Tips til henne:
Stå opp og lag kaffe. Ta på sexy undertøy – eller gå med nakne pupper. Vis deg i døråpningen til soverommet med to kopper rykende varm kaffe. Synet av deg, toppløs, får han garantert til å våkne.

 

Gutter har sin hardeste ereksjon om morgenen, og kan få sin aller kraftigste orgasme etter en natts søvn. Ta en slurk kaffe. Mens munnen din fremdeles er varm fra kaffen, bøyer du deg ned og tar penisen hans i munnen. Mens han nyter kaffen fortsetter du å suge ham. Men ikke la ham komme ennå.

 
Sett deg overskrevs, len deg fremover og la puppene dine danse over ansiktet hans. Ta hånden hans og guide ham til å fingre deg akkurat slik du liker. Du kan også utnytte hans kraftige morrabrød.

 

Etterpå gir du ham et langt kyss, sier ”god morgen”, tar med deg kaffen og spankulerer naken ut av rommet og rett i dusjen. En bedre start på dagen skal han lete lenge etter.

par_seng_latter_3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *