Konkurranser

Vinn shopping for 10 000 + gavepakke til 6000,-

Posten og Bring kårer i disse dager Folkets nettfavoritt. Kondomeriet har de siste årene vært i teten i denne kåringen fordi dere var så snille og stemte oss frem. I år ønsker vi at du skal hjelpe oss å nå helt til topps.

 

Du kan vinne 10 000,-
Som takk for at du stemmer på din favoritt kan du vinne et gavekort på hele 10 000 kroner. Vi håper selvsagt du gir din stemme til Kondomeriet fordi du syns vi krydrer hverdagen din, og at du er fornøyd med nettbutikken vår.

 

Vinn også en gavepakke til 6000,-
Vi ønsker å gjøre ekstra stas på de som stemmer på Kondomeriet, og trekker derfor i tillegg ut en vinner som får en gavepakke fylt med godsaker fra oss til en verdi av hele 6000 kroner! Alt du trenger å gjøre for å vinne gavepakken er å ta et skjermbilde når du stemmer på oss. Send oss dette bildet sammen med navn og adresse til konkurranse@kondomeriet.no. I tillegg trekker vi også ut 20 stykker som får en trøstepremie. Her er det altså gode vinnersjanser om du stemmer på oss!

 

STEM PÅ OSS HER!

 

(Du kan stemme fra 7. mars til 7. april)

par_seng_mobil_1

1200x628_Nettfavoritt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *