Varm kakao eller het sex? Det finnes mange måter å finne varmen på en kald vinterkveld. Vi gir deg tipsene.

 

1. Kle dere ut

Å kle seg ut eller spille rollespill på soverommet tenner mange. Har du ikke tid til å ta turen innom Kondomeriet? Ta i bruk fantasien og bruk det du har i skapet. Høye hæler, lårkorte strømper, silkehansker og push-up BH gjør trikset for de fleste. Våre kostymer finner du her.

 

2. Gi hverandre ris

Spanking faller inn under den såkalte ”kinky, men ikke for kinky”-kategorien. Det er rampete nok til å krydre sexlivet, men ikke for ekstremt til at du angrer på at du foreslo det. Sjekk ut utvalget av pisker og floggere her.

 

3. Kløfte-moro

Menn er svært opptatt av bryster – så hvorfor ikke utnytte det? La ham gjøre hva han vil med brystene dine. Det er antakelig verdt det…

 

4. Eksperimentér med mat

Alle elsker å spise, men mat kan også være et sexleketøy. Smør, drypp og slikk. Gode ingredienser er blant annet krem, honning og is. Slanker du deg? Avokado, mango, bær og banan gjør også nytten. Vi har et stort utvalg av spiselige oljer som passer perfekt for en pirrende kveld.

 

Men husk; vær forsiktig med hva du putter i deg. Aldri sprut eller spray noe opp i anus eller vagina! Sukkerholdig mat kan gi infeksjoner og oljerik mat kan ødelegge kondomen.

 

5. Vær kikkere

Dykk ned i en erotisk film eller oppsøk en strippeklubb. I tillegg til at det er spennende, gir det god inspirasjon på kalde vinterkvelder…

 

Kilder: iVillage og Kondomeriet

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *