Inspirasjon

Onanimagi for kvinner!

Betty Dodson en verdenskjent sexdoktor som hjelper kvinner med å oppnå orgasme. Hennes tips til å oppnå orgasme er flerfoldige, men hun anbefaler de fleste først og fremst til å bli ordentlig kjent med kjønnsorganet sitt før man begynner med å onanere.

 

Deretter bør man trene opp bekkenbunnsmusklaturen med for eksempel en dildo eller vaginakuler med litt tyngde i. Først da kan man begynne med selve klitorisstimuleringen. Begynn med våte fingre, husk glidemiddel, til du kjenner at du vil har kraftigere stimulering. En vibrator gir kraftigere stimulering, og Dodson trekker frem er egnet vibrator som er Magic Wand. Etter hvert kan man forsøke med høy styrke på vibratoren, men det er først på lav styrke man lærer og tar seg tid til å nyte. Hele poenget, i følge Dodson, med å ha sex med seg selv er å øve kroppen din til å tolerere høyere nivåer av seksuell nytelse som varer lengre enn noen få øyeblikk.

dame_liggende_undertoy_1

Her er Dodsons orgasmeguide, trinn for trinn:

 

Bekkenbunnsmusklatur

Slapp av i bekkenbunnen mens du puster dypt. Før en finger inn og fokuser på muskelen som stopper urinstrålen. Forsøk så å stramme denne muskelen, deretter stram og slipp, stram og slipp og stram og slipp.

 

Pusteteknikk

Vær komfortabel og varm, og legg deg ned. Trekk pusten inn dypt og pust med et «Aaahh». Det er bra å høre deg selv puste når du onanerer. Det er nemlig avgjørende å få oksygen til blodet for å få klitoris til å svulme og ble mer følsom. Husk å puste inn gjennom nesen og ut med munnen.

 

Hoftebevegelighet

Ikke anstreng hoftepartiet, men slipp deg løs som Elvis! Rull med hoftene slik at det blir en liggende dans. La det bli til god vane når du onanerer.

 

Penetrering

Når du er blitt varm og er i kontakt med musklene, er neste trinn sakte penetrering med objekt etter eget ønske, for eksempel en dildo. Kniping av musklene vil dytte dildoen ut, derfor er det lurt å holde med en hånd. Spenn og slapp av i musklene etter hverandre, før bare litt inn om gangen, og ta pauser der du holder og slipper.

 

Stimulering av klitoris

Med objektet på plass, kan du begynne å stimulere klitoris med våte fingre så fremt til at det føles komfortabelt.  Benytt en vibrator til kraftigere klitorisstimuli, men uten å skru den på med en gang. Deretter ta deg god tid, still inn på lav styrke når du føler for det. Ha noen lag med tøy mellom deg og vibratoren, så fjerner du et og et lag etter mer stimulering du trenger.

 womanizer blogg

 Kilde: Klikk:no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *