I jakten på en kjæreste er alle hjelpemidler lov. Hvis det virkelig er så lett som at det du drikker, avslører deg, kan du få et par tips her. I en undersøkelse foretatt for the Aluminium Can Council i USA kom det frem heller oppsiktsvekkende resultater. Kathy Flanigan forteller i Milwaukee Journal Sentinel at undersøkelsen avslørte hva favorittdrikken din sier om deg som seksuelt vesen. På bakgrunn av undersøkelsen, spekuleres det derfor i hva som ville skje dersom det skulle oppstå romantikk mellom noen av disse.

 

De som drikker øl på boks – og de som liker alkohol blandet med energidrikker på boks – beskriver sitt romantiske ståsted som vennlig og åpent. Menn og kvinner som foretrekker energidrikker definerer dessuten seg selv som supersexy og silkemyke når de blir bedt om å beskrive seg selv. De samme menneskene, i tillegg til vindrikkerne, er svært selvsikre, og beskriver seg selv som festens kjerne.

 

Øl

De som drikker øl fra boks er muligens mer åpne for et forhold. De har personligheten til en bartender og snakker med alle. Den vanlige drikkeren av øl på boks er single, vennlig og åpen. Mest sannsynlig er dette en hardt arbeidende person.

 

Energidrikk som blandevann

De som foretrekker energidrikker på boks ser på seg selv som dette århundrets Casanova. I følge en amerikansk undersøkelse finnes det også en sammenheng mellom kombinasjonen energidrikk, som for eksempel Red Bull, og sprit, og etterfølgende usikker sex.  Effekten drikken gir sammen med alkohol gjør at man konsumerer mer alkohol. Noe som resulterer i dårligere dømmekraft og kondombruk.

Champagne og Cava

Partyløver som elsker å være der det skjer. One night stands er ikke utelukket og de fremstår veldig selvsikre. Det var den kloke munken Dom Pérignon som på syttenhundretallet trikset seg frem til drikken som er uløselig bundet til glamour og kjærlighet. Flere mener at sammen med østers er dette noe som gjør deg kåt, glad og lykkelig.

 

Vin

Vindrikkere blir betraktet som den ultimate vertinnen eller vert og er gode elskere. Forskning fra University of Florence viser  også at kvinner som drikker med enn to glass vin hver dag har høyere seksuell lyst enn kvinner som ikke drikker så ofte.

 

Whisky

De mer sofistikerte gjestene som liker å drikke whisky, var å regne som typisk øvre middelklasse og skilt. Samtidig viser det seg at mange kvinner elsker lukten og smaken av whisky fra mannens munn. Hun trenger ikke nødvendigvis å like drikken selv, men den vil likevel gi deg en spesiell «mannemagi».

 

Alkoholfritt

De som liker alkoholfritt er gravide, eller foreldre med kortvarig barnevakt.

 

Visste du at…

…kvinner blir kåt av kaffe?

Det viser nå en ny studie utført ved Southwestern University i Texas. Koffeinholdige drikker stimulerer den delen av kvinners hjerne som styrer sexlysten og vekker kroppen.

 

COLOURBOX965630

 

Kilde: media.talonmarks.com, Milwaukee Journal Sentinel, 2006 – Kathy Flanigan.

7 comments

  1. «SER PÅ SEG SELV» ser ut til å være nøkkelen til dette pisspreiket. «Undersøkelsen» er også foretatt av Aluminium Can Council…

    Dette er verre enn den møkka VG of Dagbladet pleier å levere. Veldig skuffa nå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *