Inspirasjon

Singelsex har aldri vært bedre!

Er du lei av one-night-stands som ender med dårlig sex og uten orgasme? Da har vi et godt råd for at du ikke skal våkne på Valentine’s day, bakfull, etter et dårlig ligg for så å gå «walk of shame» til et tomt hjem. Du kan nemlig få det beste av to verdener om du gjør følgende. Gå på byen med vennegjengen, gjør som du pleier, dans, flørt, klå og klin, men overlat orgasmen til den som kan det best, nemlig deg selv.

 

Solosex er sunt og deilig

For det skal litt til for andre å tilfredsstille deg like godt som du selv klarer om det er første gangen dere skal ligge sammen. Spesielt kleint kan det bli om dere ikke kjenner hverandre fra før. Da er det bedre å eventuelt ta en date dagen etter. Onani er imidlertid helt innafor og ikke minst veldig bra for deg og din helse. Sett av tid til deg selv og din egen nytelse. Flere studier viser at uavhengig om man får orgasme på egenhånd eller sammen med en partner, frigjøres det en mengde endorfiner. Disse hormonene virker blant annet stresslindrende og hjelper til og med mot smerter i kroppen.

tenga_onaniegg

Tips
Når man først har funnet en teknikk som raskt fører til orgasme, er det lett å ty til denne hver gang. Variasjon anbefales, og du bør finne minst tre teknikker som fungerer. Det er om å gjøre å nyte hele veien til klimaks, og den blir enda bedre om du har flere stier å velge mellom. Slik blir det også lettere for en eventuell partneren å kunne tilfredsstille deg.

 

Spennende onani
En annen variasjon du bør teste ut er et leketøy. Våre Crush-produkter er en perfekt partner under onanien for kvinner. Her finnes det noe for absolutt alle, slik at du kan stryke, kile og massere alle erogene soner, samt vibrere deg til himmels. For gutta er Tenga onaniegg et spennende alternativ til den tradisjonelle håndjobben. Tenga er en fleksibel silikonhylse som gir alenetiden en ekstra piff – mer skal det ikke til. Husk å plukk med deg et deilig glidemiddel til solorunden.

 

chrush Valentines

 

Noen onani-fakta:

• Menn som får mer enn to orgasmer i uken lever lengre enn de som ikke gjør det

 

• 47% av alle kvinner opplever sin første orgasme ved å onanere

 

• En undersøkelse viste at 48% som led av hodepine ble kurert av en orgasme. Det fungerte i tillegg raskere enn smertestillende tabletter

 

• Om du sliter med å sovne, er onani mye bedre enn sovepiller – det gjør det nemlig lettere å sove

 

• Onani kan forebygge ulike typer infeksjoner i underlivet

 

• Onani er den sikreste formen for sex: Du slipper å tenke på kjønnssykdommer, eventuell graviditet eller prestasjon

[wpvideo D7PRT0pu]

1 thought on “Singelsex har aldri vært bedre!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *