Årets Valentine-film, Love, er den mest seksuelle kinofilmen på lenge. Er du tøff og bli med på denne? Det blir gøy. Her får du se alt det ikke 50 Shades of Grey ikke viste…

Konkurranse

Nå gir vi bort 100 billetter til den eksklusive førpremieren på Kino Victoria i Oslo 3. februar ca kl. 18.00 i storesalen. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en mail til konkurranse@kondomeriet.no og fortelle hvem du vil ha med deg og hvorfor. (Maks 4 billetter per person). Du må selv komme deg til og fra visningen.

Vinnerne blir kontaktet på mail, og billettene kan hentes på Kondomeriet i Karl Johansgate 8, fra 1. – 3. februar.

LOVE poster liggende 1920x1080

Om filmen:

Gaspar Noé, en regissør som har gjort seg kjent for å sjokkere sitt publikum med filmer som Irreversible og Enter the Void. Denne gangen har han laget en kjærlighetshistorie som feirer sex i sin mest nytbare essens.

Murphy, en amerikansk filmstudent i Frankrike, tenker tilbake på sitt liv sammen med sin eks-kjæreste Electra etter at hennes bekymrede mor har ringt og spurt etter henne. Gjennom Murphys flashbacks bygges en historie med narkotika, sex og svik som fører fram til den hverdagen nå Murphy lever i.

Filmen hadde premiere på filmfestivalen i Cannes i 2015, og fikk festivalpublikumet til å miste pusten med sine dristige bilder og utfordrende tema. Den ble også nominert til Queer Palm. Filmen varer i 2 timer og 15 minutter og har premiere 5. februar.

[wpvideo 80vCYwIQ]

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *