Inspirasjon

I dag er det siste mulighet til å bestille julegaver på nett!

Hvert år har Posten en tidsfrist du må holde for å kunne få pakken du bestiller levert før Julaften. I år må du ha bestillingen inne hos oss innen 15. desember, det vil si at dersom du bestiller etter midnatt 15. desember kan ikke Posten garantere at pakken kommer frem til Julaften. Postens sendefrist er nemlig 16. desember, og den må da bestilles dagen før for at den garantert er hos deg før jul.

 

VIKTIG
Så for å sikre deg at pakkene kommer frem innen julaften må du bestille i dag innen klokken 00.00, slik at din kjære får det han eller hun egentlig ønsker seg i år. Besøk derfor Kondomeriets hjemmeside for å sikre deg årets heftigste julegaver!

 

Er du sent ute – fortvil ikke:
Dersom du er for sent ute, finner du alle de gode prisene på julekampanjen i våre fysiske butikker. De holder også åpent på julaften. Hvis du har ekstra dårlig tid kan du også ringe butikken å fortelle hva du skal ha, så pakker de inn pakken slik at det bare er for deg å plukke den opp. Finn din nærmeste butikk her.

 

sendefrister_for_servicepakke

 

God jul fra oss i Kondomeriet!

 

COLOURBOX1182286

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zv68XmbG9XI&w=560&h=315]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *