Inspirasjon

Slik får du orgasmen til å vare i opptil 20 minutter!

Det finnes en teknikk som kan gi deg orgasmer lengre enn dem du vanligvis oppnår, ekspertene sier at du kan komme så lenge som inntil 20 minutter!

 

 Om du kjenner kroppen din og hvordan den får orgasme lettest, kan det være spennende å prøve noe nytt. Prøv gjerne dette trikset alene først, og introduser partneren din til det for å få den ultimate orgasme sammen. Hvis dere er komfortable med hverandre, få han til å gjøre strykeøvelsene.

 

Hvordan gjøres det?
Stryk deg over de ytre kjønnsleppene i omtrentlig fem minutter uten å berøre klitoris. Pust dypt og gjør knipeøvelser med bekkenmusklene. Her kan det lønne seg å ha full kontroll på musklene, om du ikke har det anbefaler vi deg å starte med vaginakuler før denne øvelsen.

 

Etter hvert som du gjør puste- og knipeøvelsene vil du kjenne at du får to-sekunders sammentrekninger, dette er tegn på at du nærmer deg orgasmen. Nå starter du med å stryke et par fingre innvendig i skjeden og skjedeåpning, mens du fortsetter med øvelsene.

 

Når du kommer bør du bevege fingrene til området mellom klitoris og vagina, stryk forsiktig og fyr av en ny bølge med orgasmer!

Kilde: Cosmopolitan UK

2 thoughts on “Slik får du orgasmen til å vare i opptil 20 minutter!”

  1. Slike orgasmer kan menn også få! Det handler ikke mye om fingerarbeidet tror jeg, men om kjennskap til og kontroll over muskler og pust med mere.

    Et lite problem kan være at sammen med en partner føles det fort usolidarisk og usosialt å være borte vekk i flere minutter… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *