Å være gravid kan være ganske frigjørende og resultere i ekstra god sex, men også tiden etter kan gi et ekstra piff i sexlivet…

 

Under svangerskapet vil kroppen hennes være en liten hormonbombe og ofte kommer lysten på sex enda mer frem. I tillegg forandrer kroppen seg og hun får et mer slappet forhold til den, og nyter sexen enda mer. Noe som igjen gir grobunn for ekstra deilige orgasmer.

 

Etter fødselen

Når det er amming og bleieskift på høyt nivå er ikke lysten det samme og da er det viktig at man ikke stresser og maser for å få til sex like ofte som under svangerskapet. Gi kroppen hennes tid til å komme seg og hodet til å summe seg. Når hun og barnet får en mer rutinert hverdag vil man kunne starte med å tenke mer på dere, og å pleie forholdet. Finn på noe sammen og bare vær kjærester, og ta vare på hverandre.

Sex regelmessig gir også mer lyst, og når man først har startet kan det være lysten er der likevel selv om man for fem minutter siden tenkte mer på oppvasken som venter eller om man har nok bleier.

 

1 av 5 får bedre orgasme
I følge en undersøkelse gjort av Egmont Hjemmet Mortensens Innsiktsavdeling i regi av magasinet Gravid, svarer 1 av 5 kvinner at orgasmene har blitt bedre etter fødselen. Årsaken er man usikker på men at knipeøvelser etter fødselen samt mer komfortabel holdning til sin egen kropp har en sammenheng er ganske sikkert.

 

 

Hvordan er underlivet etter fødselen?
6 av 10 menn i undersøkelsen svarer at de ikke merker noen forandringer i underlivet til kjæresten etter fødselen. Er man usikker på hva han synes så lønner det seg å spørre. Om han skulle synes at det er annerledes så finnes det mange fine vaginakuler på markedet som gjør trengingen superenkel.

Bilde: Coloubox

 

Kilder: klikk.no og Egmont Hjemmet Mortensens undersøkelse.

 

1 comment

  1. Vi hadde litt problemer etter unge nr 2. Tror hun var sint, ubevisst, for at jeg hadde gjort henne gravid igjen. Hun var kjempedårlig i 6 mnd. Vel, løsningen ble at jeg lånte henne vekk i til to gode, pålitelige kamerater. Det fungerte veldig bra for oss, sexlivet ble kjempebra igjen. Det hender faktisk fortsatt at at jeg låner henne vekk, rett og slett ordi jeg fikk smaken for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *