Det finnes faktisk menn som kan få flere orgasmer etter hverandre. Forskere har oppdaget at dette ikke nødvendigvis er knyttet til ejakulasjon.

 

Dette hevder sexterapeut Anne Hooper i boken Erotisk massasje. I en undersøkelse foretatt av de amerikanske sexforskerne Hartman og Fithian, virket det som om mennene som deltok oppnådde multiple orgasmer ved å stramme lårmusklene og klemme sammen bekkenbunnen, eller musklene mellom skamben og haleben. Dette blokkerer nemlig ejakulasjonen.

 

Ettersom mannens orgasme er så nært knyttet til ejakulasjonen, er forskerne likevel ikke helt sikre på om dette ikke bare var flere topper av opphisselse. Uansett var det en intens opplevelse for mennene.

 

mann_tittei_3

Her er fire øvelser som anbefales av en av deltakerne, Nick Konnoff:

 

  • Trim bekkenbunnmusklene og de innvendige lyskemusklene ved å svinge penis rundt kun ved hjelp av disse musklene. Prøv også å løfte en vaskeklut med din erigerte penis. Gjøres minst to ganger om dagen.

 

  • Øv på testikkelkontroll ved å trekke testikkelmusklene opp mot magen. Å løfte dem gjør det lettere å ejakulere, å senke dem kan utsette sædavgangen. Øk antall repetisjoner for hver dag.

 

  • Hold på ereksjonen så lenge som mulig, ved hjelp av stimulering. Prøv ett minutt hver dag den første uken, deretter øker du.

 

  • Strammeøvelser ved vekselvis stramming og avslapping av ben og magemuskler gjør at du bygger opp spenning. Orgasme utløses nemlig ved en bekkenspenning. Hold på i fem minutter, men gi deg før du får krampe.

 

Som et resultat av øvelsene, kan du også oppleve at sexbehovet ditt øker.

 

Kilde: Anne Hooper, boken Erotisk massasje.

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *