I dag er det Refleksdagen, og Trygg Trafikk oppfordrer alle til å delta. Målet er å få ned antall fotgjengerulykker, og Kondomeriet vil selvsagt hjelpe.

 

I den forbindelse har  vi laget slap wrap reflekser ( bånd til å ha rundt armen) som vi gir bort til våre kunder. Dette gjelder både på nett og i butikk.

Hvem kan få og hvordan?

Alle kan få Kondomeriets refleks. Kanskje ønsker du reflekser til hele gjengen fordi du er glad i dem, eller rett og slett ønsker deg en til deg selv. Send oss mail til konkurranse@kondomeriet.no med navn, adresse og hvem du vil ha refleks til, så  lyser  du opp høsten og minsker ulykkesstatistikken.

9 comments

    1. Det skal vi sjekke opp i løpet av dagen, men akkurat nå er det veldig mange som har sendt. Vi gir deg tilbakemelding. Uansett, så skal du få refleks 🙂 Hilsen Maria!

  1. Hvordan ligger det Ann med mailen? Fikk jo bare feilmeldinger.. 🙁 blir nesten missunnelig når ser folk legger ut bilde av det de har fått 😉

  2. Hei! Jeg har tenkt meg å gi 30 av mine naboer på Vestli rehabilitering senter kondomeriets refleks. Det skal brukes til å beskytte oss i høst mørket og ninne på å beskytte oss også når vi har sex.
    Glimrende idé. Tusen takk Freyr Sigurðsson Iceland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *