Har du planer om å pusse opp på soverommet denne høsten? I såfall bør du kanskje tenke på hvilke farger du skal velge. Det er nemlig slik at fargen du velger på soverommet har stor innvirkning på sexlysten. Så om du ikke egentlig hadde planer om å ta fatt på malerkosten, får du det kanskje nå:

 

Disse gir økt sexlyst:
Fiolett/lilla
Rød-lilla
Rødt
Orange

 

Disse senker sexlyst:
Grått
Beige
Hvit
Grønn

 

På en annen side skal det jo også soves på soverommet, og de beste fargene å sove i er blått og grønt. Derfor bør du kanskje heller pynte med puter, sengetøy, tepper og stearinlys for å øke sexlysten OG sove.

 

Sett stemningen

Vi anbefaler dette massasjelyset, et velduftende lys med som forvandles til deilig olje! Hell den varme, smeltede oljen over partneren, og bruk den til å gjøre en lidenskapelig massasje enda bedre. Levende lys gir huden en sensuell glød og setter raskt den rette stemningen for en pirrende kveld! I tillegg etterlates rommet med en deilig og sensuell duft av beroligende lavendel.

108732_1_massasjeolje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *