I en undersøkelse utført av Disney-konsernet viser det seg at hver tredje nordmann sover naken. Er du en av de som pakker seg inn i flanellspysj om natten, holder det å sove i Adam eller Evas drakt, eller tar du på deg sexy undertøy?

 

Sov naken
I en undersøkelse gjort av Sentio Research Danmark for Nyhetsbyrået Newspaq kommer det fram at det er oftest menn og de med høy utdannelse og inntekt som sover nakne. Mange kler ikke av seg enten fordi de fryser eller fordi de er usikre på kroppen sin, men det viser seg faktisk at det å sove naken er bra både for helsen og sexlivet ditt.

 

Underlivet, spesielt hos kvinner, trenger nemlig luft og natten gir mulighet for skikkelig “lufting”. Det samme gjelder menn fordi de får nedsatt sædkvalitet av for høy temperatur i underlivet. Dessuten er dette bra for sexlivet, da det å ligge naken inntil hverandre fører til mer intimitet dere imellom. Så dropp trusa om natten og få bedre underlivshygiene og et rikere sexliv.

 

Ta på deg sexy, pirrende undertøy, kle det av hverandre før dere faller i søvn!

 

Hva sover du i om natten?

 

Skrevet av Maria K. Ebbestad

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *