Arkiv

Tid for høstkos

Sommerens lange og varme dager har forlatt oss for denne gang, og det er på tide å finne fram varmere klær. For mange innbyr sommeren til ekstra opphisselse, men høsten trenger ikke å være annerledes. Med mørke og kalde kvelder trenger du ingen unnskyldning for å holde deg innendørs med partneren. Det er bare fantasien som setter grenser for hva høstkosen kan bestå av, så snakk med partneren om hva dere vil gjøre sammen. Husk at ikke alt trenger å foregå på soverommet.

 

Massasje
Skap stemning med levende lys og behagelig musikk. Dere kan for eksempel gi hverandre en erotisk massasje foran peisen. Filmen ”Erotisk massasje” kan lære dere teknikker for å gi en sensuell opplevelse. Dersom dere har badekar er det ingenting i veien for å fylle karet med en velduftende massasjeolje, slik at det også går an å massere i vannet.

 

Erotisk spill
Et annet tips er å bli enda bedre kjent med hverandre ved å spille et erotisk spill. Dere kan finne et med ulike typer utfordringer, eller et brettspill hvor det er om å gjøre å komme først i ”mål”. Underveis vil dere garantert ha det moro, og ikke minst er dette en super mulighet til å komme nærmere hverandre.

 

Lag noe sammen
Gjør noe kreativt! Lag et eget album med bilder av dere, og snakk om turer og opplevelser dere har hatt sammen. Dere kan også lage et kart over steder dere har besøkt sammen, og hvilke steder dere kunne tenke dere å oppleve. Planlegg deres neste reise.

 

Romantikk
Planlegg en helaften sammen. Bli enige om en finere middag dere begge har lyst på, og gjør alle forberedelsene sammen. Bruk tid på å lage middagen, og dekk bordet fint. Ikke ta på dere de komfortable hverdagsklærne, men sett heller på dere finstasen. Tenk også på undertøyet! Man føler seg vel med noe pent innerst, og hvem vet hva en slik kveld kan bringe? Skru av mobiler og TV, slik at dere kan konsentrere dere helt og holdent om hverandre. Bruk middagen til å kunne snakke om løst og fast. Ikke glem en dessert til kvelden. Det finnes mange erotiske desserter som kan øke pulsen litt ekstra.

 

Erotiske bøker
Kjøp en erotisk bok med tips til sexlivet. Det finnes bøker med råd om alt fra stillinger til teknikker for oralsex. Det finnes også erotiske noveller som garantert vil få fantasien i sving. Les sammen eller høyt for hverandre, og utfordre hverandre i sengen etterpå.

 

Cyber-sex
Sitt i hvert deres rom, og stripp for hverandre via Facetime, Skype eller webkamera. Se hvor lang tid det tar før en av dere må gi opp…

 

Film
Fyll stuen med tente stearinlys, slukk lyset og sett på en skummel film. Kryp sammen, og ikke vær redd for å søke dekning i partnerens armer om det skulle bli for skummelt.

Bilde: Colourbox

 

Skrevet av Brigitte Brøtmet

Kilde: Side2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *