Faktaene er hentet fra Huffington Post, som har fått dem fra boken «1227 interessante fakta».

 
1. Et av ti europeiske barn blir unnfanget på en seng fra IKEA. La oss håpe dette skjer innenfor hjemmets fire vegger…

 
2. Britiske spioner brukte tidligere sperm som usynlig blekk, men sluttet da det begynte å lukte dersom spermen ikke var fersk.

 
3. Én enkelt spermie inneholder en mengde DNA-informasjon som tilsvarer 37,5 MB. En ejakulasjon representerer en overføring som tilsvarer 15.875 GB. Det er omtrent like stor datamengde som lagringskapasiteten på 62 av MacBook Pro bærbare datamaskiner.

 
4. Om en ilder av hunkjønn ikke har sex på ett år, vil den dø.

 
5. Hvert sekund selges det syv Viagra-tabletter.

 
6. På tysk er prevensjonsmiddel «Schwangerschaftsverhütungsmittel» – altså et nokså usexy ord.

 
7. Fram til 1973 var homofili sett på som en psykisk lidelse av den amerikanske psykologiforeningen. Homofili var ulovlig i Norge helt fram til 1972.

 
8. På 1400-tallet var den mestselgende fiksjonsboken den erotiske boken «Historien om to elskere». Forfatteren var Aeneas Sylvius Piccolomini, som senere ble pave Puis den andre.

 
9. I løpet av to uker produserer en mann nok sperm til å befrukte hver eneste kvinne på jorden.

 
10. En kåt, kvinnelig sjimpanse er like sterk som seks menn.

 
11. I 2008 fant arkeologer en tavle fra det 600-tallet på Kypros som inneholdt en forbannelse. Forbannelses som var blitt kastet gikk som følger: «Må det gjøre vondt i penisen din når du har sex». Ingen vet hvem som kastet forbannelsen eller hvem som var påtenkt som mottaker.

 
12. Grunnleggeren av datingsiden match.com, Gary Kremen, mistet ironisk nok kjæresten sin til en mann hun møtte på match.com.

 
13. Under de olympiske leker i London i 2012 fikk utøverne utdelt til sammen 150.000 gratis kondomer. Det er cirka 15 stykker per utøver.

Bilde: Colourbox

Skrevet av Birgitte Brøtmet for Kondomeriet

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *