Inspirasjon

Slik forbereder du deg til analsex

Mange synes det høres spennende ut med analsex. Det kan være et spennende moment å trekke inn i sexlivet, og er noe av det mest intime man kan dele. Bakveien fører ofte med seg litt ekstra bekymring, og det er noen ting man burde tenke på før og under analt samleie. Her får du noen tips.

 

Forberedelser
Å skulle planlegge sex kan virke som en skikkelig demper på stemningen. I dette tilfellet kan det derimot spare begge parter for ubehag, og gjøre hele opplevelsen bedre. Både mentale og fysiske forberedelser må ofte til før man skal prøve ut analsex de første gangene.

 

Å slippe noen inn bakveien krever som regel enormt med tillit, og ikke minst god kommunikasjon. Det skal være behagelig for begge, og det er derfor viktig å finne den riktige sinnsstemningen.

 

Fysisk bør man tenke over hva man spiser dagen i forveien og samme dag. Litt fiber er absolutt å anbefale. Unngå derimot rosenkål og andre gassproduserende næringsmidler det siste døgnet. Gå på do først, og ta en dusj. En finger og litt såpe vil ofte gjøre nytten, men det går også an å bruke en liten dusj til analt bruk. Jo mer opphisset man er, jo mer klar og villig vil hele kroppen være. Bruk derfor tid på forspill. Varm alltid opp med en finger eller et analt leketøy med en stopper i bunnen. Dette vil bidra til at den som mottar, blir vant til å ha noe bak.

 

Tilbehør
Glidemiddel. Ikke engang lek med tanken om å gå inn bak uten glidemiddel. Der finnes det nemlig ingen form for naturlig fuktighet, og litt spytt vil så absolutt ikke være nok.
• Dersom du/dere har planer om vaginalt samleie etter analt: Bruk kondom.
• Intimservietter. Disse kan være kjekke å ha liggende for å tørke av en finger eller et kjønnsorgan som har vært innom bakdøra.
• Unngå bedøvende midler eller mengder av alkohol. Meningen er at det skal føles godt, ikke at man skal lamme alle nerver. Dersom det gjør vondt, er det best å kjenne smerten slik at man kan stanse.

 

 

Underveis
Prøv dere fram med stillinger. Selv om den såkalte ”Doggy style” ofte kan forbindes med bakveien, er ikke nødvendigvis den rette stillingen for dere. Tarmene er S-formet, og det kan være lurt om hun ligger i en stilling som retter ut tarmene mest mulig. Start rolig, og ha på ekstra glidemiddel underveis om det trengs. Det viktigste av alt er at dere skal ha det gøy, og kose dere!

Couple has fun in bed. Laughter, joy and eroticism

Skrevet av Birgitte Brøtmet for Kondomeriet

Kilde: ”Optimal Sex”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *