Av og til lengter man kanskje etter litt kvalitetstid sammen, men det er ikke alltid det er så lett å reise vekk. Likevel kan man være desperat etter å vie tanker og kropp til fantastiske erotiske opplevelser uten å bli avbrutt. Hva med å ta en helg hjemme alene??

 

Fortell venner og familie at dere skal vekk i helgen og ikke blir å få tak i. Trekk for gardinene og mur dere inne i de neste to dagene. Logg av sosiale medier og skru av mobilen.

 

Forberedelser
Kjøleskapet bør være fullstappet med den mest fristende, eksotiske maten dere kan tenke dere. Kjøp godsaker dere vanligvis ikke spiser. Inngå et løfte om at helgen til fulle skal være viet til seksuelle eksperimenter og til å tilfredsstille deres nysgjerrighet. Alt det dere gjør, selv det å lese i en bok, skal dere gjøre med tanke på å utvide deres erotiske horisonter. Og tenk ut på forhånd hvilket terreng dere vil utforske. For eksempel, dersom dere alltid har hatt lyst til å inkludere videofilming i deres erotiske repertoar, pass på å ha et videokamera liggende. Hvis det å leke lege og sykepleier tenner dere, tenk litt igjennom hvilke uniformer dere vil bruke.

 

Ved å stenge dere hjemme i helgen kan dere være sikre på å få være helt for dere selv i andre rom enn på soverommet. Kjøkkenet og badet er to supre rom å ha sex i! Legg henne over kjøkkenbordet, eller ta henne med i dusjen… Nå har dere sjansen til å overraske hverandre.

 

Erotiske bøker
Har dere noen gang tenkt på å prøve ut noen av stillingene beskrevet i Kama Sutra? Denne helgen er en perfekt anledning… Bytt på å velge en uvanlig stilling (selv om en ser tåpelige ut!) og avtal at hver av dere vil føye seg etter den andre etter tur. IKKE NOE JUKSING!

 

Når helgen er over så husk på hvordan det var å føle hans hender sjamponere ditt hår. Hvordan hun strøk nedover dine skjeggstubber og ga deg frysninger langt oppover ryggraden… Hvis dere har skjemt hverandre bort med en helg alene hjemme, husk hvor godt det var. Forsøk å pleie hverandre litt i hverdagen. Når du tenker tilbake på hvordan berøringen fra din elskede fikk det til å prikke av vellyst i kroppen burde det være enkelt…!

 

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *