Nå er det kun få dager årets Sexhibition går av stabelen på Rockefeller i Oslo.

Nå kan du vinne dagspass til årets Sexhibition som går av stabelen onsdag 19. august og avsluttes lørdag 22. august.

Vi gir bort hele 50 billetter og trekker ut 25 heldige vinnere som får ta med seg en date, venninne, kjæreste eller kompis. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvorfor nettopp du bør vinne!

Bruk kommentarfeltet på facebook, her på bloggen (under denne bloggsaken), eller send din forklaring til konkurranse@kondomeriet.no.

Vinnerene blir trukket mandag 17. august, og  premien kan hentes på Kondomeriet på Karl Johan i Oslo.

2015plakat

27 comments

 1. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å dratt dit en tur. Har alltid hørt så mye kult om det. Men aldri fått sjangsen til å dra. Det er en opplevelse man får noe ut av føler jeg. Og det hadde vært utrolig gøy om jeg hadde fått muligheten til å tatt med meg enten kjæresten min eller min beste venninne 😀

 2. Jeg har så sinnsykt lyst til å dra i år!! Fikk ikke dratt i fjor og er ende litt bitter!
  Jeg synes sex er utrolig morsomt, og elsker å lære nye ting. Og få nye impulser! Hadde storkoste meg ???

 3. Eg og venninna mi Elin er litt oppgitte fordi somaren er snart over og me har verken hatt sol og fint vêr, eller opplevd noko nemneverdeg. Dette ville verkeleg toppa ferien, og gjera somaren 2015 til noko me kjem til å hugse i lange tider!

 4. Har ei vennine som er kjempeinteressert, men som trenger et spark bak for å tørre å se og ta på. Hun er nyskjerrig, men helt uerfaren, og kunne trengt en slik opplevelse. Pluss at jeg selv synes alt av erotikk er kjempeinteressant og morsomt ^^

 5. Som kommende sexolog er dette noe jeg virkelig burde få med meg! ? Hadde vært utrolig moro, for har hørt masse spennende om dette ? Har også enkelte venninner som garantert har lyst til å være med ?

 6. Har nettopp hatt ettårsdag med kjæresten, og ting har begynt å dabbe av i senga. Jeg trenger sårt noe som kan gi litt liv og spenning i sexlivet mitt igjen, og det tror jeg han gjør også! Sexhibition hadde vært perfekt!

 7. Hadde vært gøy å dra med samboeren, vi har en datter på 8 måneder så Sexlivet er satt litt til siden,og vi har lite tid til hverandre.
  Kanskje det hadde krydret opp hverdagen og livet opp sexlivet igjen?
  Plus at jeg Hadde det utrolig morsomt sist jeg var der?

 8. Jeg har lyst til å overaske mannen min siden vi har 7 års bryllupsdag den helgen og vi har hatt mange ned turer dem årene. Men det hadde vært en opptur for oss

 9. Å delta på Sexhibition er begynt å bli en tradisjon for meg og samboeren.
  I år ser det ut som det kan bli vanskelig. Tidligere i år tok vi inn min søster i beredskapshjem. I tillegg har vi en datter på to år. Her er blitt lite tid til hverandre, da det alltid er noen hjemme eller våkne. Alltid noen som trenger oss, og vårt forhold er satt i andre rekke.
  Å få en datekveld vi begge vil ha glede av, hvor vi ikke har tid til å snakke om barn, økonomi, middager eller ta opp igjen gamle krangler hadde vært fantastisk!
  Og jeg vet han hadde satt pris på om jeg kunne overraske han med billett 😉

 10. Hadde vært så spennende å sprite opp forholdet til meg og samboeren, han er ikke like sexgal som meg, og vil derfor prøve å vise han litt åssen det kan være, og alt som kan friste å gjøre. Vi har ikke vært sammen et år enda, men han tok imot meg og min dater med åpne armer, så nå føler jeg vi fortjener en helg der vi to kan virkelig finne ut av ting og få være kjærester ?

 11. Det hadde vært utrolig gøy og fått kommet og sett hva som finnes der. Både jeg og forloveden er seksuelt nysgjerrig og det kunne vært morsomt å finnet litt krydder til hverdagen og til bryllupsreise.

 12. Jeg vil gjerne vinne så jeg kunne gitt tilbake til min bestevenninne som har vært der for meg nå mens jeg har hatt det vondt. Jeg sliter fortiden med angst og det hadde gitt meg en grund til å komme meg ut av leiligheten og møtt nye mennesker.
  Hun har vært på dette før å bare elsker det, så det å kunne ta henne med dit selv som en gave ville gjort det veldig spesielt for meg at jeg får gitt noe tilbake til henne

 13. Sexhibition er noe jeg ser frem til hvert år! Dette vil bli mitt fjerde år og jeg vil virkelig dra! For meg er sexhibition et fantastisk sted med fantastiske mennesker, et sted man absolutt burde besøke!?

 14. Jeg synes jeg fortjenner de. For jeg har aldri i mitt liv vært på sexhibion. Og har aldri rå til noe sånne ting som skjer rundt i Norge. Eller aldri flaks når det kommer til konkurranser eller noe lignende. Hadde vært en utrolig opplevelse og vært på det. Hilsen Jimmy

 15. Jag hade mer än gärna velat ge tillbaka en sån här upplevelse till min kära väninna Solveig. Som varit där för mig i vått och torrt när det gäller problem med pojkvännen eller livet 🙂 Och min tur att bjuda ut henne på en «jente-dejt» eftersom detta är precis de vi hade uppskattat att gå på. Hon hade älskat detta och vi hade skrattat högt och hjärtligt ♡ till min fina väninna Solveig!

 16. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg biletter, slik at jeg kan ta med bestevenninnen min og ha litt kvalitetstid sammen.. Hun er som regel sammen med kjæresten sin hele tiden.
  + at hun har aldri vært der før.

 17. Vil gjerne ta med meg venninna mi og gjøre en kveld ut av der for å si takk for at hu er der for meg alltid

 18. 3august overtok jeg vår første eide bolig med mannen i mitt liv. Hver dag siden har vært preget av flytting og det vil nok dagene fortsette å være en stund.
  22september blir vi mann og kone, og selv om vi da har vært kjærester i 8år, så er livet på soverommet fortsatt helt herlig ❤
  Jeg ville ha brukt sexhibition som en unnskyldning for å ta oss en date midt oppi flytting og bryllupsplanlegging!
  Har aldri vært der, men det høres veldig spennende ut! ☺

 19. Har nettopp blitt pappa i april, og har lyst på en sikkelig guttekveld med bestekompisen min som en siste fest før hverdagen starter igjen etter sommeren! Hva bedre enn sexhibition, som vi de siste årene har vært på og har veldig lyst til å dra tilbake på! 🙂

 20. Hadde hatt veldig lyst til og reise ditt sammen med en spesiel person og fått en opplevelse og lært litt. Vi er ikke ett par men vi har bra sex og kunne godt ha fått mere inspill til og gjøre det mer spennende og lært litt begge to. Som vi kunne tatt med oss til sengen. 😉

 21. Jeg ville veldig gjerne tatt med meg mannen min, for nå har vi snakket om det i flere år, og enda ikke kommet oss dit. Det har stadig kommet noe i veien. Om vi vinner, så må vi jo reise, ikke sant? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *