Inspirasjon

Tatt på fersken!

Alenesex kan fort bli et sårt tema hvis det i forholdet er et ikke-tema og noe som skje i det skjulte. Det gjelder å snakke om alenesexen. Så slipper man at den ene parten som har lyst sniker seg på badet i ensomhet. Det er ikke noe så kjipt som å ha sex med seg selv i hemmelighet. Det høres kanskje enkelt ut, men siden det vanker mange fordommer her ute er det viktig å ta praten.

 
I alle forhold, er det slik at sexlysten vil variere. I perioder med ulike lyster er det viktig å snakke med hverandre om det å ha solosex, slik at man kan forstå og bli enige om at det er en flott ventil. Det er viktig at den med mest sexlyst må akseptere den med minst sexlyst og vice versa. For dersom man respekterer hverandres lyst, blir ikke sexlysten problematisk i forholdet og det skaper balanse, aksept er godt.

Men dersom det blir slik at partneren har alenesex fremfor å ha sex med partneren sin er det negativt. Når utryggheten kommer frem er det viktig å snakke om den slik at det ikke blir en trussel for forholdet.

Bilde: Colourbox

Kilde: klikk.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *