I morgen kan du være med på en historisk begivenhet. Den erotiske romanen ”Naken” av Raine Miller skal i sin helhet leses av forbipasserende på Karl Johan.

 

”Naken” er en del av bokserien ”Blackstone-affæren” som består av de fire titlene Naken, Alt eller ingenting, Kun for dine øyne og Sjeldne og dyrebare ting. Det er en fortelling om kjærlighet, lidenskap og besettelse, og er en bestselger i USA.

Naken” på Snapchat

Stuntet er et samarbeid mellom Kondomeriet og Gursli Berg Forlag, og det skal gjennomføres utenfor Kondomeriets butikk på Karl Johan i Oslo. Forbipasserende skal lese små deler av den erotisk boken inn på Kondomeriets «My Story» på Snapchat slik at du den dagen får boken opplest i sin helhet om du følger oss på Snapchat.

FullSizeRender

 

Nye kanaler

– Nå som bokhandlerne blir vanskeligere og vanskeligere å komme inn i, må vi som forlag prøve å finne nye kanaler både til markedsføring og salg av bøkene våre, sier forlegger Gunhild Gursli-Berg. Derfor er vi glade for at Kondomeriet ville være med på dette eksperimentet.

– Når det er sagt, vil jeg bare presisere at det er snakk om boka ”Naken”, og at vi på ingen måte oppfordrer til nakenhet i sosiale medier. Tvert imot, behold klærne på, legger Gursli-Berg til.

 

– Å prøve ut Snapchat som kanal er naturlig i forhold til tematikken i boka, som jo er en del av en erotisk bokserie. Snapchat er jo tidligere blitt kjent som litt ”snuskete” og her kan vi bruke dette til noe kult, flaut og morsomt og håper at mange vil bli med på å lese, sier bokbyrået Fjeldbraaten & Waage, som står bak kampanjen. Vi kommer dessuten til å trekke ut noen vinnere blant oppleserne som får hele bokserien, så her er det bare å dukke opp!

Naken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *